'Buz'lu ALS eylemine karşı 'kum'lu Gazze desteği

İHH Gazze temsilcisi Mehmet Kaya, son zamanlarda popüler olan ALS hastalığına dikkat çekmek için "bir kova buz" kampanyasına alternatif olarak, aylardır bombalar altında yaşayan Gazze'yi hatırlatmak amacıyla "bir kova kum" eylemi yaptı.

24-08-2014


İHH Gazze temsilcisi Mehmet Kaya, son zamanlarda popüler olan ALS hastalığına dikkat çekmek için “bir kova buz” kampanyasına alternatif olarak, aylardır bombalar altında yaşayan Gazze’yi hatırlatmak amacıyla “bir kova kum” eylemi yaptı.

“Burası, çocukların ve kadınların katledildiği, başlarından aşağıya tonlarca bombaların atıldığı Gazze” diyerek sözlerine başlayan Kaya, dünya Müslümanlarına ve Müslüman ülke liderlerine bir mesaj vermek istediğini belirtti.

Kapitalistlerin ve Siyonistlerin “buz” oyununa alternatif olması için, aylardır çocukların taşların ve çakılların altında kaldığını hatırlatmak için Müslümanların, özellikle de liderlerin ve imamların kafalarından aşağıya bir kova kum dökmelerini istediğini söyleyen Kaya, mazlumların acılarını birazcık olsun hissetmek için bir vesile olduğunu belirttiği bu eylemi kendi üzerinde tatbik ederek bir kova kumu başından aşağıya döktü.

Kaya sözlerine şöyle sonlandırdı: “Eğer bizler bu Müslümanların yanında her şeyimizle durmazsak, Allah bunun hesabını bütün liderlerden, kanaat önderlerinden ve imamlardan soracaktır.”


 

Etiketler : #'Buz'lu   #ALS   #eylemine   #karşı   #'kum'lu   #Gazze   #desteği   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN