Yusuf Kültür'e ait 5 eser ücretsiz olarak okuyucuyla buluşuyor

Yakın bir zamanda ahirete intikal eden Adanalı Müslümanlardan Yusuf Kültür'e ait 5 eser, ağabeyi Mehmet Kültür'ün katkılarıyla ücretsiz olarak okuyucuyla buluşuyor...

13-07-2021


Yakın bir zamanda ahirete intikal eden Adanalı Müslümanlardan Yusuf Kültür'e ait 5 eser, ağabeyi Mehmet Kültür'ün katkılarıyla ücretsiz olarak okuyucuyla buluşuyor.
 
Mehmet Kültür sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aşağıdaki bilgileri paylaştı;
 
Dâva arkadaşım, cânım kardeşim Yûsuf’um, yayınlanacak bu çalışmalarını ve bu çalışmaların dosyalama işlemlerini benimle ve ömrünü vahye adamış güzel yürekli Yâsin kardeşimle yapmış idi. Bu çalışmaları kitaplaştırmayı çok istemesine rağmen buna ömrü vefâ etmedi. Âlemlerin Rabb’ı olan Allâh Sübhân Teâla’ya sonsuz kere hamd olsun bu çalışmaları kitaplaştırmak bize nâsib oldu.
 
Başta cânım kardeşim Yûsuf’umun ailesine, güzelim kızlarına, sevenlerine ve tüm insanlığa hediyemizdir.
 
Bu çalışmanın tüm maddî-manevî haklarımız Rahman’ın rızasını kazanmak ve Yûsuf kardeşimize karşı vefâ borcumuzu ödeyebilmek içindir. Bunun karşılığında hiçbir ücret talebimiz yoktur. İsteyen kardeşlerimize ücretsiz olarak gönderilecektir.
 
Bizim imkanımız buna yetti. Bundan sonraki basımları için telif hakkı ailesine verilecektir.
 
Cânım kardeşime tekrar tekrar Allah’tan rahmet diliyor ve bu çalışmaya maddî-manevî emeği geçenlere, Yûsuf’umun, ailesinin, kızlarının adına teşekkür ediyorum.
 
Ağbeyi Mehmet KÜLTÜR

Etiketler : #Yusuf   #Kültür'e   #ait   #5   #eser   #ücretsiz   #olarak   #okuyucuyla   #buluşuyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN