Yıl: 2011... Yer: Türkiye... Ölüm Sebebi: Açlık

Samsun'da ölen 2.5 aylık bebeğin ölüm nedeni ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen rapora göre Kübra bebeğin açlıktan öldüğü belirlendi.

26-04-2011


Samsun'un Tekkeköy İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan 26 yaşındaki Necla ve geçirdiği iş kazası nedeniyle işsiz olan 30 yaşındaki Murat Bakırcı çiftinin 2.5 aylık bebekleri Kübra Nazar Bakırcı 17 Ocak günü rahatsızlandı.

Kübra bebek Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne 112 Acil Servis ambulansıyla götürülürken yolda öldü. Kübra bebeğin hastaneye ölü olarak gelmesi üzerine Cumhuriyet Savcısı, otopsi istedi.

Yapılan otopsinin ardından bebeğin kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için alınan parçalar İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kübra Nazar Bakırcı'nın ölüm sebebi, polis kayıtlarına 'beslenme yetersizliği' olarak geçti.

Kübra bebeğin ölüm nedeninin belli olması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuç beklenirken, Kübra Nazar Bakırcı'nın ölmeden 25 gün önce ailesi tarafından Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldüğünü ve burada yapılan muayenede 'malnutrisyon-kistik fibrozis' (Beslenme yetersizliği) tanısı konulduğunu öğrenildi. 

(Kaynak: İHA)

Etiketler : #Yıl:   #2011...   #Yer:   #Türkiye...   #Ölüm   #Sebebi:   #Açlık   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN