Yeni bir site: ittika.com

İslami düşünce portalı www.ittika.com “Sakınanların meşveret platformu” sloganıyla yayın hayatına başladı.

19-11-2008


İnternet zincirinin halkasına bir yenisi daha eklendi. İslami düşünce portalı www.ittika.com “Sakınanların meşveret platformu” sloganıyla yayın hayatına başladı.

Basılı materyallerin maliyetlerinin oldukça artması, bunun yanı sıra teknolojinin dünyada ve paralel olarak ülkemizde hızla gelişmesi insanlara farklı avantajlar sunuyor. Bunların en önemlisi şüphesiz internet... Bu gücü fark eden ve kullanmak isteyenler hızla sanal ortama yöneliyor. Söyleyecek sözü olan insanlar artık bir tıklama ile sesini, sedasını dünyanın her yerine duyurabiliyor.

İttika.com’un Genel yayın yönetmeni site ilgili genel kanaatlerini şu şekilde dile getiriyor:

“Sitemiz yayın hayatına yeni başladı. Dolayısıyla henüz yolun başındayız. Samimi ve halis niyetlerle yola çıktık. İnterneti güçlü bir mevzi olarak görüyoruz. Bu nedenle yerimizi aldık. Hem görünüş olarak, hem de içerik olarak dolu ve zengin bir site oluşturduk. Her geçen gün daha da iyi olmaya, okuyucuya, izleyiciye layık olmaya çalışacağız.

Bizim sitemiz düşünce ağırlıklı bir site… Entelektüel bir çaba içerisindeyiz. Düşünce dünyası çoraklaşmış, ufku daralmış, sözü tükenmiş olan insanların içerisinde bir kıvılcım yakmak, onlara bir perspektif sunmak istiyoruz. Sözü en güzel ve en güçlü şekilde söylemek istiyoruz. Çağa ve insanlığa herkesten çok bizim söyleyecek sözünün olduğunu düşünüyoruz.

Sitemiz; Meşvereti, takvayı, adaleti ve dayanışmayı şiar edinen Sivil Toplum Kuruluşlarının sesi olmaya taliptir.

Sitemiz içerik olarak çok zengin demiştik, bunu biraz açmak istiyorum: Öncelikle okuyucularımız haber detayına boğulmadan önemli aktüalite olaylarını sitemizden takip edebilirler. Gazete almadan gazete manşetlerini ve kısa basın özetlerini sitemizde bulabilirler.

Bunun yanı sıra; İnsan yetiştirme, eğitimcilerin eğitimi, öğretmen eğitimi, evde eğitim, yaz eğitimi, aile eğitimi, hanımların eğitimi, gençlik eğitimi, akademik destek gibi önemli kategorilerimizden uzmanların makalelerini takip edebilirler.

“Uzman Köşesi” kategorimiz var. Bu kategoriden konularında derinleşmiş entelektüellerin manifestolarını okuyabilirler.

Sitemizin yine en çok önem verdiğimiz Multimedya kategorisinden her yaşta gençler, çocuklar, hanımlar sesli ve görüntülü videolarımızı izleyebilirler. Soru-cevap-fetva hattımız var. Okuyucularımız kafalarına takılan diledikleri soruyu bu kategoriye yazabilirler. Sorular uzmanlarca cevaplanıp yayınlanacaktır.

Site yazarlarımız, gazete yazarları ve misafir kalemlerimiz var. Aktüalite, fikir ve polemikleri buradan takip edebilirler, yorumlar yazabilirler.

Sitemizin önemli hizmetlerinden biri de Dijital Kütüphane… Bu kütüphaneden her konuda istedikleri makaleleri ve diledikleri kitapları ücretsiz olarak bilgisayarlarına indirebilirler.

Kültür-sanat, etkinlik, söyleşi, İslam dünyası ve daha birçok gelişmeyi sitemizden takip edebilirler.”

Etiketler : #Yeni   #bir   #site:   #ittika.com   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN