Yazıcıoğlu gitti, BBP'de İsrailcilik başgösterdi

BBP'li Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, seçilmesi üzerinden henüz birkaç ay geçmeden Sivas halkına ve İsrail'i lanetleyen Yazıcıoğlu'na ihanet anlamına gelen bir icraata imza attı.

12-07-2009


BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu'nun şüpheli bir helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından Sivas halkı BBP adayı Doğan Ürgüp'ü belediye başkanlığına seçmişti.

Doğan Ürgüp, seçilmesi üzerinden henüz birkaç ay geçmeden Sivas halkına ve İsrail'i lanetleyen Yazıcıoğlu'na ihanet anlamına gelen bir icraata imza attı.

Ürgüp, Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısına Sivas'ta düzenlenen "1. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turnuvası"na katılması için terörist rejim İsrail'e de davetiye gönderdi.

Sivas Belediyesinin resmi sitesinde Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse'nin organizasyonla ilgili şu açıklaması yer alıyor:

"Geçtiğimiz mart ayında elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz merhum Genel Başkanımız ve Sivas’ımızın yetiştirdiği büyük lider Muhsin Yazıcıoğlu anısına “1.Uluslar Arası Bisiklet Turnuvasını” ilimizde gerçekleştireceğiz. Geride bıraktığımız bir aylık zaman zarfında organizasyonun tüm alt yapısını tamamladık. Bugüne kadar süren hazırlıklarımız içinde davet gönderdiğimiz ülkelerden şuana kadar; Azerbaycan, Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk, İsrail, Fransa ve İtalya katılacağını açıkladı."

Organizasyona katılmak için sivas'a gelen BBP'nin yeni Genel Başkanı Ylaçın Topçu ise, bu sionist hayranlığına tepki göstermek yerine, organizasyonu öven açıklamalar yaptı.

Sivas Belediyesi'nin bu siyonist sevdasına karşın, Mart ayında bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ise vefatından kısa bir süre önce, siyonist rejimin Gazze'ye yönelik başlattığı soykırım saldırıları dolayısıyla, "Türkiye Filistin Gönüllüleri Platformu" tarafından İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu'na yönelik başlatılan abluka eylemine katılmış ve "Değerli kardeşlerim, bugün buradaki nöbetin Gazze'deki şehidlere adandığını bildiğim için ben de Gazze'deki şehidlere Allah'tan rahmet dilemek ve çağı utandıracak bu adi zulmü yapan İsrail'i bir kez daha protesto etmek için buradayım. Kahrolsun Zulüm, Kahrolsun İsrail! Yaşasın Filistin'in bağımsızlığı, özgürlüğü, insanca yaşama hakkı diyorum ve tüm şehidlere Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuşmuştu.

(İslam ve Hayat / Vel Fecr)

 

Etiketler : #Yazıcıoğlu   #gitti   #   #BBP'de   #İsrailcilik   #başgösterdi   
YORUMLAR
  • OGÜN47   18-08-2009 09:39

    MUHSİN YAZICOĞLUNA BÜYÜK BİR İHANET.BBP Bayrağını Devir alanlar.Başkanlarına hemen israil konusunda İHANET ettiler.Yazıklar olsun bu düşüncede olanlara ve bu fikirleri benimseyenlere.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN