Vuslat, zamanın önemine dikkat çekiyor 

Vuslat Dergisi, Ocak sayısında zaman mefhumunu kapağına taşımış. Kapak dosyası "Farkında Olmadığımız Sermaye: Zaman" başlığı taşıyor.

13-01-2010


İslam ve Hayat

Vuslat Dergisi, Ocak sayısında zaman mefhumunu kapağına taşımış. Kapak dosyası "Farkında Olmadığımız Sermaye: Zaman"  başlığı taşıyor. Konuyla ilkgili AHmed Kalkan'ın "Cennete de cehenneme de götüren füze: Zaman" başlıklı yazısı dikkat çekiyor. 

Vuslat'ın konuyla ilgili yorumunda ise şu ifadelere yer veriliyor:

"Sahip olduğumuz her şey bizim için bir imtihan sebebi… Bu imkanlarımızı nerede, nasıl ve hangi niyetlerle değerlendirdiğimiz konusunda sorumluyuz. Sağlık, servet, çocuk, ilim ve özel yeteneklerimizi Allah(cc.)’ı razı edecek yönde kullanmamız, boşa harcamadan, heba etmeden hakkını vermemiz dünyada intizam, ahirette ise mükafat olarak sonuçlarını bizlere gösterecek. Tüm bu emanetlerin tek tek hakkının verilmesi esasında en büyük emanet olan Zaman’ın hakkının verilmesi anlamı taşımaktadır. Bu sebeple en çok çarçur edilen ve su gibi akan ve çoğu zaman kıymeti hiç ama hiç bilinmeyen Zaman’ın nasıl değerlendirildiğine dikkatleri çekmemiz gerekiyor."

Derginin içeriği konusunda ise şu özet yapılıyor:

"Bu ay dergimizde çocuklarımız üzerinde oluşturulan eğitim baskısını dile getiren bir makaleye yer verdik. Ayrıca Ahlaki kazanımların ne derece ulvi değerler olduğunu anlatan yazısıyla Süleyman Gülek’in tespitlerini önemsediğimizi belirtmek isteriz.

İslami kimliğinden dolayı ilk imani redçi olan Enver Aydemir’in mücadele sürecini sizlerle paylaşmak ve kardeşimizin yalnız olmadığını duyurmak için bilgilenme amaçlı olarak  İLKAV Başkanı Mehmet Pamak’ın  yaptığı basın açıklamasına dergimizde yer verdik. Rabbimizden Enver Aydemir’in ve tağuti düzenin tutsak ettiği tüm Müslümanların bir an evvel özgürlüklerine kavuşmalarını diliyor bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı haykırıyoruz."

Etiketler : #Vuslat   #   #zamanın   #önemine   #dikkat   #çekiyor    
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN