Vuslat'tan, "Kur'ansız Ramazanlar"a reddiye

"Bugünün İhyasından Yarının İnşasına" sloganıyla yayın hayatını sürdüren Vuslat Dergisi, Eylül sayısında "Kur'ansız Ramazanlar"ı kapağa taşımış. Vuslat, "Kur'ansız Ramazan, içi boş sahte cennet gibidir" diyor.

08-09-2008


İslam ve Hayat

"Bugünün İhyasından Yarının İnşasına" sloganıyla yayın hayatını sürdüren Vuslat Dergisi, Eylül sayısında "Kur'ansız Ramazanlar"ı kapağa taşımış. "Kur'ansız Ramazan, içi boş sahte cennet gibidir" cümlesiyle giderek yaygınlaşan ziyafet ve festival eksenli Ramazan algısını eleştiren derginin sayfalarında Ramazan ve oruçla ilgili makalelerle Ramazan'ın doğru anlaşılıp idrak edilmesine yönelik mesajlar yükseltiliyor.

Hüseyin Kerim Ece'nin "Oruç Ola Kese Savaşı", İbrahim Küçük'ün "Oruç Öğretileri" ve Seyfulislam Çapanoğlu'nun "Durdurulan Sünnet: İtikaf" başlıklı yazıları derginin Ramazan gündemine katkı sağlıyor.

Ailede çocuk eğitimi, İslam dünyasından haberler, güncel konularla ilgili yorumlar ve kültür-sanat sayfalarının da yer aldığı Vuslat'ın bu sayısında İslam Ekonomisi üzerine Doç. Dr. Cengiz Kellek’le de bir söyleşi yer alıyor.  

İrtibat Tel : (0216) 612 78 22

Etiketler : #Vuslat'tan   #   #Kur'ansız   #Ramazanlara   #reddiye   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN