Turkuaz medya Netflix'in 'aşk 101' dizisini rezillikle suçlarken bir yandan da reklamını yapıyor

Netflix’in yeni dizisi ‘Aşk 101’ Turkuvaz Medya Grubu’ndan ATV ve A Haber’i karşı karşıya getirdi. A Haber diziye 'rezillik' derken ATV reklamını yaptı.

30-04-2020


Netflix’in bir çok sapkınlığı içinde bulunduran Aşk 101 dizisi Turkuvaz Medya Grubu içerisinde bulunan ve iktidar yanlısı haberleriyle bilenen A Haber ile ATV’yi karşı karşıya getirdi.

Türk toplumunun değerlerini hedef alan  Netflix, Aşk 101 adında yeni bir dizi yayınladı. Dizi bir çok sapkınlığı içinde bulundururken iktidar yanlısı yayınlarıyla tanınan ATV Netflix’den reklam alarak dizinin fragmanını yayınladı.

 

 

 

 

Aynı yayın grubu içerisinde bulunan A Haber ise internet haber sitesinde, ATV’nin fragmanını yayınlayarak topluma servis ettiği AŞK 101 dizini “Ramazan ayında yayınlanan Türk yapımı Aşk 101 dizisinde mide bulandıran sahneler” başlığıyla haber yaptı.

 

 

 

 

A Haber’in ‘Aşk 101’ dizisi hakkında yaptığı haberde “Çocuklar için yayınladığı yapımlarda bile eşcinsel ilişkiyi özendiren Netflix, pervasızca LGBT propagandası yaptı” cümleleri yer aldı.

A Haber yaptığı bu haberle birlikte Netflix'den para alarak Aşk 101 dizisinin reklamını yapan ve daha önce de bir çok skandala imza atan ATV ile karşı karşıya gelmiş oldu.

ATV’NİN BU İLK SKANDALI DEĞİL

ATV, Netflix’in bu sapkın dizisinin reklamını yapmasının yanı sıra daha önce de bir çok skandal yayına imza atmıştı.

ATV’de yayınlanan 'Gel Dese Aşk' dizinde bir babanın, genç kızının, arkadaşına aşık olmasını konu alan çarpık ilişkiler yer alıyordu.

Daha önce yayınlanan 'Seni Kimler Aldı' dizisinde de bir çok sahnede zinayı meşrulaştıran sözler ve sahneler bulunuyordu.

Yine ATV yayınlanan ‘Kılıç Günü’ dizisinde Türk televizyon tarihinde görülmemiş bir rezilliğe imza atılarak ‘eşcinsel yatak sahnesi  ekrana getirilmişti.

Etiketler : #Turkuaz   #medya   #Netflix'in   #'aşk   #101'   #dizisini   #rezillikle   #suçlarken   #bir   #yandan   #da   #reklamını   #yapıyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN