Türkiye'nin "Barış Pınarı Operasyonu"yla köşeye sıkışan PKK-PYD'den katliam üstüne katliam

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı devam ederken, PKK-PYD çeteelrinin Suriye’nin Kamışlı kentinden attığı havan mermileri Mardin’in sınır ilçesi Nusaybin’de 8 sivili katletti. Operasyonun ilk iki gününde de PKK-PYD'nin Akçakale, Nusaybin ve Suruç'a yönelik roket ve havan saldırılarında da 4'ü çocuk olmak üzere 9 sivil hayatını kaybetmişti.

12-10-2019


İslam ve Hayat

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı devam ederken, PKK-PYD çeteelrinin Suriye’nin Kamışlı kentinden attığı havan mermileri Mardin’in sınır ilçesi Nusaybin’de 8 sivili katletti.

Anadolu Ajansı, PKK/YPG kontrolü altındaki Kamışlı’dan yapılan havan mermili saldırıda 8 sivilin hayatını kaybettiğini 35 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Operasyonun ilk iki gününde de PKK-PYD'nin Akçakale, Nusaybin ve Suruç'a yönelik roket ve havan saldırılarında da 4'ü çocuk olmak üzere 9 sivil hayatını kaybetmişti.

Etiketler : #Türkiye'nin   #Barış   #Pınarı   #Operasyonuyla   #köşeye   #sıkışan   #PKKPYD'den   #katliam   #üstüne   #katliam   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN