Türk ve Kürt analar ağlamasın, ya Afganlı analar?

Ahmet Örs, savaş ve işgal örgütü NATO'nun Türkiye'nin de desteğiyle Afganistan'da kadın, çocuk, yaşlı demeden sürdürdüğü katliam saldırılarını ve bu saldırılar karşısında Ak Parti Hükümeti'nin sessizliğini konu alan yazısında “Türk ve Kürt analar ağlamasın ama Afganlı anaların ağlamasında bir beis yoktur!” bilinçaltı kabulü, hükümet ve NATO politikalarının mündemiç inancı olsa gerektir!" ifadelerini kullandı.

23-02-2010


İslam ve Hayat

Ahmet Örs, savaş ve işgal örgütü NATO'nun Türkiye'nin de desteğiyle Afganistan'da kadın, çocuk, yaşlı demeden sürdürdüğü katliam saldırılarını ve bu saldırılar karşısında Ak Parti Hükümeti'nin sessizliğini konu alan yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’deki açılım politikalarını 'analar artık ağlamasın' söylemi üzerine oturtan Ak Parti hükümeti de NATO operasyonlarının bir şekilde ortağı olarak büyük bir vebal altındadır. Obama’nın yakın ilgisine mazhar olan hükümetin bir cinayet şebekesi olarak çalışan NATO’yla beraber Afganistan’da bulunması affedilemez bir suçtur! “Türk ve Kürt analar ağlamasın ama Afganlı anaların ağlamasında bir beis yoktur!” bilinçaltı kabulü, hükümet ve NATO politikalarının mündemiç inancı olsa gerektir!"

Yazıyı okumak için:

www.islamvehayat.com/yazar_524_1_AFGAN-BUMERANGI.html

Etiketler : #Türk   #ve   #Kürt   #analar   #ağlamasın   #   #ya   #Afganlı   #analar?   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN