Tekfir Giyim bunu da yaptı

"Tesettür defilesi" adı altında yıllardır İslam'ın tesettür emrini ifsad etmeye yönelik organizasyonlar yapan Tekfir Giyim firması, son defilesinde namazı da ticarete alet etmeyi başardı!

02-07-2011


İslam ve Hayat

"Tesettür defilesi" adı altında yıllardır İslam'ın tesettür emrini ifsad etmeye yönelik organizasyonlar yapan Tekfir Giyim firması, son defilesinde namazı da ticarete alet etmeyi başardı!

Müslümanların tepkilerine yıllardır kulak tıkayan Tekfir Giyim firmasının son defilesinde kadın mankenlerin yanında erkek mankenler de sahne aldı. Podyuma çıkan üç erkek manken cenaze namazı hareketlerini sergilerken bu sırada arka plana projeksiyonla takke, tespih gibi enstüramanların görüntüleri yansıtıldı.

Önceki akşam İstanbul Yeşilköy WOW Otel'de gerçekleştirilen skandal defilenin ilk bölümünde mankenler tempolu müzik eşliğinde yürüdü. Son bölümde ise ilahiler çalınmaya başlandı.

Söz konusu defilenin baş kadın mankeninin ise Ece Gürsel adlı manken olduğu ve bu kişinin yaşadığı gayri ahlaki ilişkilerle bilindiği ifade edildi.


 

Etiketler : #Tekfir   #Giyim   #bunu   #da   #yaptı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN