Tağut düzenin yargısı, ahlaksızlığı korumayı sürdürüyor

Tağutluk böyle bir şey işte. Laik T.C. yargısı, kamuya açık alanda ahlaksızlık yapan ve kendisini ikaz eden Müslümanı 4 yerinden bıçaklayarak cinayete teşebbüs eden alçağı serbest bıraktı.

31-05-2016


Yalova'da bir alışveriş merkezi içerisinde öpüşen genç çifti uyaran 42 yaşındaki Metin K., bıçaklı saldırıya uğradı. 4 kez bıçak darbesi alan ve ağır yaralanan Metin K., hastanede tedaviye alındı.

Geçtiğimiz cumartesi Yalova'da bir alışveriş merkezine giden Metin K., içeride ahlaksız bir şekilde sarılarak öpüşmeye başlayan bir çiftle karşılaştı.

Metin K., gençleri halka açık bir yerde öpüştüklerini belirterek uyardı. Bunun üzerine çıkan tartışma sonucu Metin K., uyardığı 20 yaşındaki Oğuzhan G. tarafından alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerin olduğu kısımda bıçaklandı.

4 yerinden bıçaklanan Metin K., ambulansla Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Metin K., tedaviye alınırken, Oğuzhan G. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol kararı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(İslam ve Hayat / Venhar Haber)

 

Etiketler : #Tağut   #düzenin   #yargısı   #   #ahlaksızlığı   #korumayı   #sürdürüyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN