Suud ve Yemen rejimleri isyancı diye bebekleri katlediyor

Suudi Arabistan ve Yemen'in, Zeydî Müslümanların yaşadığı Saada şehrini hedef alan saldırıları aralıksız bir şekilde sürüyor.

20-11-2009


Suudi Arabistan ve Yemen'in, Zeydî Müslümanların yaşadığı Saada şehrini hedef alan saldırıları aralıksız bir şekilde sürüyor.

Yemen kaynaklarının bildirdiğine göre Suudi Arabistan, son 24 saat içerisinde Saada ve Saada'ya bağlı olan Melahit, Razah, Şada, Manzalah'a 100 füze fırlattı.

Suud ve Yemen ordusu, Saadalı bebekleri katletmeye devam ederken Yemen kaynakları, insanların kanını donduracak katliam görüntülerini yayınladı. Görüntüler, 17 Eylül 2009 tarihine ait. Yer, Saadalı mültecilerin sığındığı el Adi mülteci kampı..

Yemen savaş uçakları, savaş alanında 50 km uzaklıkta olan bu bölgeye füze yağdırdı. Füzelerin isabet ettiği yerde ölenlerin hepsi de kadın ve çocuk. Yaklaşık 70 kişi bu saldırıda can verdi. Bir o kadar da yaralı.

Saldırıda yakınlarını kaybedenlerin feryatları yürek parçalıyor. Hepsi de Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih'e öfkeli. Çünkü bu bebeklerin katledilmesinden sorumlu olan kişi, Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih.

Saldırıda tüm yakınlarını kaybeden bir Yemenli, katliama tepkisini şöyle dile getirdi: "70 cesedi köprünün altından çıkardık. Biz, Yemenliyiz. Fakat Yemen savaş uçakları, çocuklarımızı, dostlarımızı öldürdü. Hiçbir suç işlemedik. Biz, Abdullah Salih'in en büyük düşmanı olduk. BM ve İnsan Hakları Örgütleri, bizi tağut, zalim ve mücrim Abdullah Salih'ten kurtarsın."

(Kaynak: İsra Haber)

Etiketler : #Suud   #ve   #Yemen   #rejimleri   #isyancı   #diye   #bebekleri   #katlediyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN