Suriyeli çocuğun bakışları yürekleri dağladı (VİDEO)

Hava saldırısında vurulan bir binanın enkazından çıkarılan 5 yaşındaki Ümran, oturtulduğu ambulans koltuğunda, yaşadığı şokun etkisiyle etrafa bakıyor.

18-08-2016


Görüntüler dün akşam Suriye'nin Halep kentindeki bir bombardımanın ardından çekildi. Aslında saldırıyı gerçekleştirenin hangi taraf olduğunun bir önemi yok. Hatta artık nerede çekildiğinin de pek bir anlamı yok. Anlamlı olan tek şey görüntülerdeki küçük çocuğun bakışları...

GÖZLERİNDEN KORKU OKUNUYOR

Hava saldırısında vurulan bir binanın enkazından çıkarılan 5 yaşındaki Ümran, oturtulduğu ambulans koltuğunda, yaşadığı şokun etkisiyle etrafa bakıyor. Gözlerinden korku okunuyor ama ağlamıyor. Baştan aşağı toz içinde, yüzünden kanlar akıyor ama farkında değil. Suratındaki kanları hissedince, minik elini yüzüne götürüp yaralandığını anlıyor.

MUHABİR SANCHEZ TWİTTER'DA PAYLAŞTI

Ümran, muhaliflerin kontrolündeki El Katerji mahallesinde dün akşam rejim ya da Rus uçakları tarafından gerçekleştirildiği tahmin edilen hava saldırısında yaralanan beş çocuktan biri. Minik Ümran'ın fotoğrafını ilk olarak Telegraph muhabiri Raf Sanchez Twitter'da paylaştı. Ardından binlerce kez retweet edildi ve kısa sürede uluslararası basının ilgisini çekti.

TEDAVİ EDİLDİKTEN SONRA ÇEKİLDİ

Sanchez, ambulansla hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki Ümran Dakneş'in hastanede tedavi edildikten sonra çekilen fotoğrafını da tweet attı. Başından yaralanan Ümran, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Etiketler : #Suriyeli   #çocuğun   #bakışları   #yürekleri   #dağladı   #(VİDEO)   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN