Siyonist rejimi ayaklarımız altında ezeceğiz

Hizbullah hareketi lideri Seyyid Hasan Nasrullah: "İsrail birkaç yıl içinde ortadan kalkacaktır" dedi.

24-02-2008


Hizbullah hareketi lideri Seyyid Hasan Nasrullah, direniş komutanı İmad Muğniye'nin şehadeti dolayısıyla yaptığı ikinci konuşmasında siyonist işgal devleti İsrail rejiminin yıkılışının çok yakın olduğunu belirterek, "İsrail birkaç yıl içinde ortadan kalkacaktır" dedi.
Hizbullah direniş komutanı şehid İmad Muğniye'nin kutlu anısına düzenlenen merasimde bir konuşma yapan Seyyid Hasan Nasrullah, Hizbullah'ın İsrail'e karşı savaşmak için Güney Lübnan'da birliklerini hazır hale getirdiğini ve birkaç ay içinde İsrail ile savaşacaklarını söyledi.
Nasrullah, "İsrail ile her vadide daha önce savaştığımızdan farklı olarak savaşacağız. Hiçbir güç ve hiçbir kimse İsrail'i bizim füzelerimizden koruyamayacaktır.
İsrail’in bizim bir karış toprağımıza, herhangi bir vadimize veya tepemize girmesi durumunda Allah adına yemin ediyorum ki, İsraillilerin tankları, askerleri ve bütün ordusu İmad Muğniye'nin ayaklarının altında ezilecektir. Sana söz veriyorum ey İmad Muğniye, senin kanın asla yerde kalmayacaktır" diyerek Hizbullah savaşçılarının siyonist rejimi ezerek İmad Muğniye'nin yolunu sürdüreceklerini belirtti.
İSRAIL’IN SONU YAKIN
Siyonist İsrail rejiminin yıkılışının mukadder olduğuna dikkat çeken Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrullah, "İsrail'in yok olması kaçınılmaz bir sonuç, tarihi bir yasa ve mukaddes bir ilkedir. Ben size şehid Muğniye'nin kanının İsrail'in yok edilişine öncülük ettiğinden söz ediyorum. İsrail'in ortadan kalkması kaçınılmaz bir olaydır. Tarihi bir süreç olarak İsrail'in ortadan kalkmasının sonuna geldik, birkaç yıl içinde ortadan kalkacaktır" dedi.
Hizbullah direniş komutanı İmad Muğniye'nin Suriye'nin başkenti Şam'da arabasına konulan bombanın patlatılarak şehid edilmesinin Hizbullah liderliğine yönelik suikastlar zincirinin ilk adımını oluşturduğunu belirten Seyyid Hasan Nasrullah, "Biz Hacı İmad'a yapılan suikastın sadece bir intikam saldırısı olmadığını, bu saldırının saldırılar zincirinin bir halkasını oluşturduğunu biliyoruz. Bizim sevgili ve azizlerimizden birine yapılan saldırının karşılığını vermememiz mümkün değildir. Biz düşmanın komutanlarımız ve azizlerimize yönelik cinayetlerine fırsat vermeyeceğiz" diyerek İsrail'e karşı düzenlenecek operasyonlara işaret etti.
YENI ZAFER MÜJDESI
Hizbullah'ın siyonist rejime karşı geçmişte, özellikle de Temmuz 2006 savaşında birçok zafer elde ettiğine dikkat çeken Seyyid Hasan Nasrullah, "Yeni bir zafere daha hazırız" diyerek yeni zaferlerin müjedisini verdi.
Nasrullah, "İsrailliler Temmuz savaşında kaybetmelerinden sonra yeni bir savaş için hazırlanıyorlar. Kastım korkutmak değil, uyarmaktır. Sizin ordunuz ve tanklarınız güneyde imha edilecek ve İsrail ordusuz kalacaktır. Bundan sonra da İsrail'in bir ordusu daha olamayacaktır.
Ordusu kalmayan İsrail'in ayakta durması da mümkün olmayacaktır" diyerek yeni bir savaşta siyonist İsrail rejiminin bütün askeri gücünün yok edileceğine dikkat çekti.
Suriye’nin başkenti Şam’da İsrail ajanları tarafından şehid edilen Hizbullah direniş komutanı İmad Muğniye'nin anısına düzenlenen merasimde konuşan Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrullah, Hizbullah'ın İsrail'e karşı savaşmak için Güney Lübnan'da birliklerini hazır hale getirdiğini ve birkaç ay içinde İsrail ile savaşacaklarını söyledi. Nasrullah, "İsrail ile her vadide daha önce savaştığımızdan farklı olarak savaşacağız. Hiçbir güç ve hiçbir kimse İsrail'i bizim füzelerimizden koruyamayacaktır. İsrail’in bizim bir karış toprağımıza, herhangi bir vadimize veya tepemize girmesi durumunda Allah adına yemin ediyorum ki, İsraillilerin tankları, askerleri ve bütün ordusu İmad Muğniye'nin ayaklarının altında ezilecektir. Sana söz veriyorum ey İmad Muğniye, senin kanın asla yerde kalmayacaktır" diyerek Hizbullah savaşçılarının siyonist rejimi ezerek İmad Muğniye'nin yolunu sürdüreceklerini belirtti. (Vakit)
 

Etiketler : #Siyonist rejimi   #ayaklarımız   #altında   #ezeceğiz   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN