Siyonistlere karşı artık yeni dava açılamayacak

Siyonist rejimin Türkiye'den özrü ile başlayan sürecin ardından şok edici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

29-04-2013


Siyonist rejimin Mavi Marmara baskını dolayısıyla Türkiye'den özür dilemesiyle başlayan sürecin şimdiki ayağında TBMM, Siyonist rejime karşı Türk vatandaşlarının dava açma haklarının önünü kapatacak.

Siyonist rejimin "Haaretz" gazetesi, Cumartesi günü yayınladığı bir haberde, "İsrail"in şehit ailelerinin yanı sıra "31 Mayıs" sabahındaki saldırıda yaralanan 70 kişi için de tazminat ödemeyi kabul etmesi karşılığında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde hazırlanacak bir yasa ile birlikte bundan sonra Türk vatandaşlarından herhangi birisinin Siyonist rejim ve ordusu aleyhine dava açmasının önünün kapatılacağını ileri sürdü.

Geçtiğimiz hafta başlayan görüşmelerin önümüzdeki günlerde de süreceğini belirten gazete bu görüşmelere Siyonist rejimin eski ulusal güvenlik danışmanı Yaakov Admiror'un da katılacağını aktardı. Türkiye adına ise katılacak heyetin başkanlığını ise Türk Dışişleri Bakanlığı müsteşarı Feridun Sinirlioğlu yapacak.

Gazetede yer alan bilgilere göre tazminat anlaşması imzalandıktan hemen sonra mecliste oyalamaya sunulacak ve ulusalararası sahada bağlayıcılığı olan bir yasa statüsüne yükselecek. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti anayasasının 90. maddesine göre söz konusu yasa yargıda alınacak kararların da önüne geçen bir düzenleme haline gelecek.

(Kaynak: Kudus Haber)

Etiketler : #Siyonistlere   #karşı   #artık   #yeni   #dava   #açılamayacak   
YORUMLAR
  • oğuz bakar   29-04-2013 20:12

    ...mecliste "oyalamaya" sunulacak..

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN