Siyonistler, Muhammed'i canlı canlı yakmış

Doğu Kudüs’te kaçırıldıktan sonra cesedine ulaşılan 17 yaşındaki Filistinli Muhammed'in canlı canlı yakılarak öldürüldüğü açıklandı.

05-07-2014


12 Haziran’dan beri kayıp olan İsrailli üç gencin cesedinin Pazartesi Batı Şeria’da bulunmasından iki gün sonra bu kez Kudüs’ün kuzeyindeki Şuafat beldesinde 17 yaşındaki Muhammed Hüseyin Ebu Hudayr kaçırılmış, gencin yanmış cesedi birkaç saat sonra bir ormanda bulunmuştu.
 
OTOPSİ RAPORUNDA ORTAYA ÇIKTI
 
Filistinliler cinayetten aşırı sağcı Yahudileri sorumlu tutmuştu. Dün Filistin bayraklarına sarılarak defnedilen, Filistinlilerin “şehit” saydığı gencin korkunç bir şekilde öldüğü otopsi raporuyla belirlendi.
 
Filistin resmi haber ajansı Wafa’ya konuşan Filistinli Başsavcı Muhammed El-A’vevi, ilk otopsi sonuçlarına göre Hudayr’ın ölüm sebebinin, “yakma ve yakmadan kaynaklanan komplikasyonlar” olduğunu açıkladı.
 
SOLUNUM KANALINDA YANICI MADDE BULUNDU
 
Tel Aviv’de İsrailli adli tıp uzmanları tarafından yürütülen otopsiye katılan Filistinli doktor Saber El-Elul, gencin solunum kanalında yanıcı maddelere rastlandığını, bunun da Muhammed’in bu maddeyi, yanarken soluduğu anlamına geldiğini söyledi.
Otopsiyle ilgili tüm bulgular incelendikten sonra adli tıp incelemesi tamamlanacak ve kesin rapor açıklanacak.
 
BAKANLIK OLAYI KINADI
 
Türkiye Dışişleri Bakanlığı da Filistinli gencin öldürülmesini kınayarak, “Mevcut hassas ortamda, tüm taraflara itidal ve sağduyu içinde hareket etmeleri doğrultusundaki çağrımızı yineliyoruz” açıklaması yapmıştı.
Öte yandan Filistinli gençlerle İsrail polisi arasındaki çatışmalar bugün de devam etti. Filistin Esirler Cemiyeti tarafından yapılan yazılı açıklamada ise İsrail askerlerinin iki günden beri Kudüs ve Batı Şeria’nın çeşitli şehirlerinde düzenlediği operasyonlarda 33 Filistinliyi gözaltına aldığı belirtildi.
 
(Haber 7)

Etiketler : #Siyonistler   #   #Muhammed'i   #canlı   #canlı   #yakmış   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN