Siyonistler kana doymuyor: Gazze'de yine katliam yapıldı 

Hamas hareketine bağlı Filistinli mücahidlerin "ölüm tarlaları" adlı savunma operasyonunda 3 iyonist işgal askerini öldünüp 5'ini de yaralaması üzerine çılgına dönen İsrail işgal güçleri aralarında 16 yaş altı 5 çocuğun dda bulunduğu tamamı sivil 15 Filistinliyi vahşice şehid etti.

17-04-2008


İsrail'den Katliam: Gazze Kan Gölü(foto) 


Hamas hareketine bağlı Filistinli mücahidlerin "ölüm tarlaları" adlı savunma operasyonunda siyonist işgal güçlerinden 3'ünü öldünüp 5'ini de yaralaması üzerine çılgına dönen İsrail işgal güçleri aralarında 16 yaş altı 5 çocuğun dda bulunduğu tamamı sivil 15 Filistinliyi vahşice şehid etti.

İsrail askerlerinin öldürülmesi üzerine tam bir bozgun yaşayan İsrail ordusunun moralini düzeytmeye çalışan siyonist rejim savaş bakanı Ehud Barak "bu devam eden bir savaş, düşmanımız 60 yıldır bizim burada kaldığımız gerçeğini kabul etmiyor, ancak biz bu Kassam sorununa bir çözüm bulacağız. Bu çözüm hemen yarın ya da öbür gün gelmeyecek belki ama, ne olursa olsun buna bir çözüm getireceğiz" dedi.

Siyonist işgal güçleri aldıkları ağır darbenin çılgınlığıyla, Gazze'nin değişik bölgelerinde sivil Filistinlilerin üzerine füze yağdırdılar.

Siyonist işgal güçlerinin Çarşamba günkü saldırılarında şehid edilen Filistinlilerin sayısı 20'yi aştı.

Hamas: İsrail'e çok ağır bir bedel ödeteceğiz

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'ın Gazze sözcülerinden Sami Ebu Zuhri, siyonist işgal güçlerinin katliamlarından sonra yaptığı bir açıklamada, "İsrail halkımıza karşı sürdürdüğü katliamlarından dolayı çok ağır bir bedel ödeyecektir. İzzeddin el Kassam mücahidlerine her yerde olurlarsa olsunlar düşmanı vurma çağrısında bulunuyoruz. Siyonist düşmana unutamayacağı bir ders verecek ve katledilen halkımızın intikamını alacağız" dedi.

Arap rejimlerinin ihaneti

Diğer bir Hamas yetkilisi Fevzi Berhum ise, siyonist işgal güçlerinin Gazze'ye yönelik uyguladığı insanlık dışı ambargo ve sürdürdükleri vahşi katliamlar karşısındaki tepkisizliklerinden dolayı şiddetle kınayarak "Araplar Filistinlilerin diz üstü çökmeleri için sürdürülern komplonun bir parçasıdırlar" dedi.

Fevzi Berhum, Mahmud Abbas liderliğindeki El Fetih yönetimini de şiddetle kınayarak "Ramallah'taki ofislerinde bulunan bazı Filistinliler de siyonist işgal güçlerinin halkımıza karşı sürdürdüğü katliamları cesaretlendirmektedir" dedi. (Velfecr)

Etiketler : #Siyonistler   #kana   #doymuyor:   #Gazze'de   #yine   #katliam   #yapıldı    
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN