Siyonistler kana doymuyor: 173 Gazzeli katledildi

Siyonist vahşetin Gazze'ye yönelik olarak sürdürdüğü ve bugün sekizinci gününe giren insanlık dışı saldırılarda maktul sayısının 173, yaralı sayısının ise bin 260 olduğu bildirildi.

14-07-2014


Siyonist vahşetin Gazze'ye yönelik olarak sürdürdüğü ve bugün sekizinci gününe giren insanlık dışı saldırıda daha önce ağır yaralanmış bir gencin bugün sabaha doğru hastanede hayatını kaybetmesiyle birlikte Gazze'de maktul sayısının 173, yaralı sayısının ise bin 260 olduğu bildirildi.

Gazze'deki hastane kaynaklarının verdiği bilgiye göre iki gün önce ailesinin Gazze şehrinin batısındaki es-Sabre mahallesinde bulunan evinin yıkılması sonucu ağır yaralanan Muhammed Abdulal isimli bir genç bugün sabaha doğru yarasının tesiriyle hastanede hayatını kaybetti.

İşgalcilerin Gazze'nin güneyindeki Rafah yakınlarında teravih namazından evlerine dönen Muammer ailesini vurması sonucu ağır yaralanan Hunadi Hamdan Muammer isimli gelinlerinin de hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybettiği bildirilmişti. Buradaki korkunç saldırıda büyük baba Musa Şuhade Muammer ile 23 yaşındaki küçük oğlu Saddam olay yerinde hayatını kaybederken, eşi, kızları ve büyük oğlunun eşi yaralanmıştı.

(Filistin Haber.com/tr)

Etiketler : #Siyonistler   #kana   #doymuyor:   #173   #Gazzeli   #katledildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN