Siyonist işgalcinin nükleer silahları nihayet UAEK gündeminde

Siyonist işgal rejiminin nükleer silahları ve teknolojisi nihayet mercek altına alınıyor. Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu, 52 yıllık tarihinde ilk kez Siyonist işgal rejiminin gizli nükleer faaliyetlerini gündemine aldı, gelecek ay Siyonist işgal rejiminin gizli nükleer faaliyetlerini ele almaya hazırlanıyor.

08-05-2010


Siyonist işgal rejiminin nükleer silahları ve teknolojisi nihayet mercek altına alınıyor. Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu, 52 yıllık tarihinde ilk kez Siyonist işgal rejiminin  gizli nükleer faaliyetlerini gündemine aldı, gelecek ay Siyonist işgal rejiminin  gizli nükleer faaliyetlerini ele almaya hazırlanıyor.

Associated Press ajansının haberine göre, 7 Haziran’da görüşülecek konular arasında "İsrail’in nükleer kapasitesi" bulunuyor.

Siyonist işgal rejiminin  konusunun toplantı gününe kadar gündemden çıkarılabileceği, yine de Siyonist işgal rejiminin  toplantı gündemine ilk defa alınmasının önemli olduğu belirtiliyor.

Bu sayede Batılı ülkelerin dikkatinin İran’ın nükleer faaliyetlerinden Siyonist işgal rejiminin gizli nükleer çalışmalarına kayabileceği iddia ediliyor.

Konu, Mordehay Vanunu adlı Siyonist işgal rejimi vatandaşı nükleer teknisyenin Siyonist işgal rejiminin gizli nükleer silah pogramını basına açıklamasıyla dünya kamuyouna taşınmıştı.

Vanunu, Mossad ajanlarınca ülkesine getirilip vatana ihanet suçlamasıyla 18 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

AP'nn ulaştığı belgelere göre, UAEK'nin 7 Haziranda yapılacak yönetim kurulu toplantısının henüz kesinleşmeyen gündeminde, "İsrail'in nükleer kapasitesi" sekizinci madde olarak yer alıyor.

Siyonist işgal rejimiyle ilgili maddenin gündemdeki yerini koruması halinde ise bunun sadece İsrail'in değil bu ülkeyi destekleyen ve İran'ı Orta Doğu'daki en büyük nükleer tehdit olarak gören Washington ile Batılı müttefiklerinin yüzüne ''tokat gibi çarpacağı'' belirtiliyor.

(Kaynak: Dünya Bülteni)

Etiketler : #Siyonist   #işgalcinin   #nükleer   #silahları   #nihayet   #UAEK   #gündeminde   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN