Siyonist işgal rejimi şefinin kabulüne protesto

Siyonist işgal rejimi Cumhurbaşkanı İsaac Herzog’un Türkiye’yi ziyaret etmesi İstanbul Levent’teki siyonist işgal konsolosluğu önünde protesto edildi.

10-03-2022


Siyonist işgal rejimi Cumhurbaşkanı İsaac Herzog’un Türkiye’yi ziyaret etmesi İstanbul Levent’teki siyonist işgal konsolosluğu önünde protesto edildi.

Köklü Değişim'in organize ettiği protesto eyleminde, Herzog’u Türkiye’ye davet eden yöneticiler kınanarak, işgalci Yahudi varlığını temsilen Türkiye’ye gelen Herzog’un terörist Şaron ve Netenyahu’dan farkı olmadığı vurgulandı. Basın açıklamasında, menfaat adına her türlü ilişkiyi mubah gören İslam ümmetinin yöneticileri ciddi şekilde eleştirilerek, Mescidi Aksa konusunda İslam’ın izzetiyle hareket eden Ömer bin Hattab, Selahaddin Eyyubi ve Sultan Abdülhamid gibi şahsiyetlerin davranışları hatırlatıldı.

İstanbul’daki eyleme Müslümanlar yoğun katılımla destek verdi. Kalabalık ve atmosferi yüksek olan eylemde sunumu Köklü Değişim Medya İstanbul Temsilcisi Muhammed Emin Yıldırım üstlenirken, basın açıklamasını Köklü Değişim Dergisi yazarlarından Musa Bayoğlu okudu. Eylem sonunda “İsrail”i kahredecek yiğit komutanları, raşid halifeleri İslam ümmetine nasip etmesi ve zulüm altındaki Müslümanları kurtarması için Allah’a dua edildi.

Basın açıklamasında, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Türkiye yöneticilerinin “İsrail” hakkında daha önce söyledikleri sözlere atıf yapılarak, “Gasıp Yahudi varlığına karşı süslü sözlerle “bol hamaset, tam gaz ticaret” siyaseti icra eden yöneticiler! Sizler var ya sizler; dün katil dediklerinizi bugün kırmızı halılarda dostane bir şekilde ağırlayan, Müslümanların kanlarını birkaç menfaate pazarlık konusu yapan, mukaddes toprakları “normalleşme” siyasetine kurban veren reel siyasetçi(!) yöneticilersiniz!” İfadelerine yer verilerek yöneticiler Allah’tan korkmaya, dürüst ve ilkeli olmaya davet edildi.

(Kaynak: Köklü Değişim)

Etiketler : #Siyonist   #işgal   #rejimi   #şefinin   #kabulüne   #protesto   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN