
Siyonist işgal rejimi, Filistinlilere ait 18 evi yıktı
Siyonist işgal rejimi, 10'u bir köyde olmak üzere Filistinlilere ait Negev Çölü'nde bulunan 18 evi yıktı.
10-04-2014

Siyonist işgal güçlerinin, ülkenin güneyindeki Negev çölündeki el-Arakib köyünde Filistinlilere ait 10 evi, diğer bölgelerde de 8 evi yıktığı bildirildi.
Arakib köyü sakini Avvad Ebu Ferih, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail güçlerinin köye baskın düzenlediğini ve Filistinlilere ait 10 evi iş makinesiyle yıktığını söyledi.
Siyonist işgal güçlerinin ev sahiplerine eşyalarını almaları için izin vermediğini belirten Ebu Ferih, bunun yanında iş makinelerinin Arakib köyüne gelirken Negev'in değişik bölgelerinde Filistinlilere ait 8 evi de yıktığını ifade etti.
Siyonist işgal rejiminin 68'inci kez yıkım yaptığı Arakib köyünde, İsrail kimliği taşıyan yaklaşık 70 Filistinli yaşıyor.
Siyonist işgal rejimi, Negev bölgesindeki köylere elektrik ve su gibi hayati hizmetleri sunmadığı gibi bu bölgede yaşayan Filistinlilerin arazi mülkiyetini de tanımıyor.
Filistin kaynaklarına göre, İsrail şimdiye kadar, 220 bin Filistinlinin yaşadığı 12 milyon dönümlük Negev Çölü'nün 11 milyon dönümüne el koydu.
(Dünya Bülteni)
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Trump-Netanyahu planı: İşgali yenilemek ve kalıcı hale getirmek
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Makaleler
Hava Durumu





























































