
Siyonist işgal güçleri Negev'de cami yıktı
Siyonist İsrail dozerleri, Filistinde Negev'e bağlı Rakama köyünde bir camiyi yıktı. Camileri yerle bir edilen Filistinliler namazlarını enkaz başında kılmak zorunda kaldı.
08-01-2016

Siyonist İsrail yönetimi, Negev'de Rakama köyünün tek camisi için yıkım kararı verdi. Polisler, camiyi kuşattı.Buldozer ise camiyi yıkmak için harekete geçti. Tek katlı cami, kısa sürede yerle bir edildi.
Rakama köyünün Filistinli sakinleri, camilerinin yıkılmasının ardından namazlarını, enkaz başında kılmak zorunda kaldı.
Mescid-i Aksa ise yine Yahudi yerleşimcilerin işgaline hedef oldu. Sabah saatlerinde bir grup Yahudi yerleşimci, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'ya baskın yaptı.
Avludaki Filistinliler, Mescid-i Aksa'ya yönelik Yahudi baskınına, yüksek sesle Kafirun suresini okuyarak tepki gösterdi.
Kaynak: Muslimport ve Haksöz-Haber
Bozacı Yılmaz Özdil'in Şahidi Şıracı Yaşar Nuri
YIL BAŞINDAN ÖNCE YIL SONU VAR
"Kürt Kökenli" İfadesi Üzerine Birkaç Kelam
Kadim Cahiliye’de ve Güncel Cahiliye’de “Garantörlük”
FUTBOLİZMİN RAHİPLERİNİN "TEMİZ FUTBOL" SÖYLEMİ ÜZERİNE
1700 YIL ÖNCEKİ İZNİK KONSİLİ, 1700 YIL SONRAKİ İZNİK AYİNİ
Ve Kemalistlerin İlahı Atatürk ölür
TANRISALLAŞTIRMA, M.KEMAL'E RAĞMEN Mİ YAPILDI?
Makaleler
Hava Durumu
































































