Siyonist işgal çetesi, Gazze sınırında katlettiği Filistinlinin cesedini buldozerle parçaladı (VİDEO-HABER)

İşgal askerlerinin, abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında katlettikleri Filistinlinin naaşına yaptıkları alçakça saldırı tepkiye neden oldu. İşgal buldozeri, Filistinlinin cesedini parçalıyor.

24-02-2020


İslam ve Hayat
 
Siyonist işgal askerlerinin, abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında katlettikleri Filistinlinin naaşına yaptıkları alçakça saldırı tepkiye neden oldu. İşgal buldozeri, Filistinlinin cesedini parçalıyor.
 
Filistinlilerce çekilip yayınlanan görüntülere, işgal askerlerinin bu sabah Gazze sınırı yakınında ateş açtığı ve kimliği henüz bilinmeyen Filistinlinin naaşını bir grup Filistinlinin almaya çalıştığı anlar görünüyor. Bölgeye gelen işgal ordusuna ait buldozer, naaşı almaya çalışan Filistinlilere engel olmayı deniyor. Buna rağmen Filistinlilerin naaşı alarak bölgeden uzaklaşmaya çalıştığı sırada silah sesleri duyuluyor.
 
Naaşı almaya çalışanlara ateş açan işgal askerlerinin bacağından vurduğu bir Filistinli yere düşüyor. Ateş açılmasının ardından Filistinliler naaşı bırakmak zorunda kalıyor. Grubu takip eden işgal buldozeri cesedi almaya çalışırken korkunç görüntüler ortaya çıkıyor. Buldozeri kullanan işgalci, Filistinlinin naaşını önce kepçeye almak istiyor ancak cesedi parçalıyor, daha sonra da parçalanmış cesedi sürükleyerek bölgeden uzaklaşıyor.
 
Önce katlettiler, sonra cesedini parçaladılar
 
İşgal askerlerinin Gazze'nin Abasan beldesinin doğusundaki sınır telleri yakınında bulunan 2 Filistinliye ateş açmıştı. Filistinlilerden biri hayatını kaybederken, biri de yaralanmıştı. İşgalciler daha sonra, katlettikleri kişiyi ve yaralanan kişileri almak isteyen Filistinlilere de ateş açarak iki kişiyi ayağından yaralamıştı.

Etiketler : #Siyonist   #işgal   #çetesi   #   #Gazze   #sınırında   #katlettiği   #Filistinlinin   #cesedini   #buldozerle   #parçaladı   #(VİDEOHABER)   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN