Siyonist gaspçılar zeytin ağaçlarını yakıp yıktılar

Batı Yaka’nın Nablus şehrinin güneyinde bulunan Kasra köyüne bugün sabah gelen bir grup Siyonist gaspçının köy halkına saldırıp tarım arazilerini telef etmesinin ardından işgal güçlerinin de köyü kuşatıp terör estirdiği belirtildi.

27-12-2012


Görgü şahitleri, işgal askerlerinin himayesinde dün akşam ve bugün sabah saatlerinde köyü basan Siyonist gaspçıların asırlık 40 zeytin ağacını telef ettiklerini ve Siyonist gaspçılarla işgal askerlerinin ağaç katliamına karşılık Filistinli vatandaşların telef edilen ağaçların yerine yenilerini dikmek için bugün saban tarlalarına gittiklerini ifade etti.

Siyonist gaspçılarla işgal askerlerinin köyü basıp terör estirmeleriyle çıkan çatışmada onlarca köylü atılan gazlardan etkilenmişti.

Siyonist işgal askerleriyle gaspçılar Filistin halkını bezdirmek, bulunduğu mekânı terketmesini sağlamak ve hayatını çekilmez hale getirmek için tarlalarını telef ediyor, hayvanlarını katlediyor, yangın çıkarıyor. Toprağına bağlı kalan Filistinliler ise dün olduğu gibi bugün de direnmeye devam ediyor.

(Kaynak: FİEM)

Etiketler : #Siyonist   #gaspçılar   #zeytin   #ağaçlarını   #yakıp   #yıktılar   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN