Siyonist Bakan, Kassam füzesinden kıl payı kurtuldu

Evinin yakınında füze patlayan işgalci eski Savaş Bakanı Ben Eliezer "Ölüme çok yakındım" dedi.

13-04-2011


İşgal rejimindeki askeri kaynaklar, İslamî Direniş Hareketi (Hama)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın geçen Pazar günü (10 Nisan)   Gazze’den Askalan şehrine attığı füzelerden birinin onlarca üst düzey Siyonist yetkilinin ikamet ettiği bir bölgeye düştüğünü ifade etti.

Kaynaklar, Siyonist eski Savaş Bakanı Benyamin Ben Eliezer’in evinin füzenin düştüğü yerin çok yakınında bulunduğunu, direnişçiler tarafından Grad füzesinin atılmasıyla sirenlerin çalmaya başlamasına rağmen Eliezer’in sığınağa gitmeye fırsat bulamadığını ve füzenin patladığı anda evinde bulunduğunu belirttiler.

İşgal radyosuna demeç veren işgal ordusu sözcüsü Amir Oren şunları söyledi: “Bakan bu patlamadan tesadüf eseri kurtuldu. Yoksa tam tehlikenin içindeydi. Hamas’ın attığı füzeler oyuncak değildir. Bu füzeler artık İsrail’i tehdit ediyor ve toplumumuzu rahatsız ediyor.”

Olaydan sonra Yediot Aharanoot gazetesine demeç veren Eliezer ise “Ölüme çok yakındım” ifadesini kullandı.

İşgal ordusu, Hamas’ın askeri İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın şu anda daha uzun menzilli füzelere sahip bulunduğunu, füzelerin hedefine ulaşması konusunda da daha başarılı olduğunu ve Kassam Tugayları’nın teknik anlamda bayağı mesafe kaydettiğini itiraf ediyor.

(Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi) 

Etiketler : #Siyonist   #Bakan   #   #Kassam   #füzesinden   #kıl   #payı   #kurtuldu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN