Siyonist alçaklar köpek eğitimi için Filistinlileri denek yaptı

Yahudi yerleşimleri ile Filistin halkına nefes aldırmayan İsrail'in, patlayıcı ve silah bulmak için yetiştirilen köpeklerin eğitimini Filistinlilerin üzerinde yaptığı ortaya çıktı

08-06-2012


Filistin halkının topraklarını gaspeden, bu da yetmezmiş gibi Yahudi yerleşimlerini hızla büyüten İsrail'in bir marifeti daha gün yüzüne çıktı! Haaretz gazetesinin haberine göre, İsrail ordusunda Oketz adlı birime bağlı askerlerin, köpek eğitiminde Filistin halkını denek olarak kullandığı anlaşıldı.

Oketz'de görev yapan Tamar Fleischman'ın ifadelerini dayanak olarak kullanan gazete, askerlerin patlayıcı ve silah bulmak için özel olarak yetiştirilen köpeklerin eğitimlerinde Batı Şeria'ya bağlı Ramallah kentindeki Filistin halkını seçtiğini yazdı.

İsrailli asker, köpek eğitim birimi tarafından durdurulan Filistinlilerin zorla araçlarından çıkarıldığını, bir askerin kimlik kontrolü yaparken başka bir askerin silahını onlara doğrulttuğunu söyledi.

850 YAHUDİ KONUTU DAHA

Söz konusu eğitimin 10 dakika sürdüğünü belirten Fleischman, eğitim tamamlandıktan sonra Filistinlilere kimlik kartlarının iade edildiğini anlattı. Bu arada İsraili'in Batı Şeria'daki Beyt El Yahudi yerleşimine 300 yeni konut inşa etme planına ABD'den tepki geldi. Ancak tepkilere aldırmayan İsrail, 550 konut daha inşa edeceklerini açıkladı.

(Kaynak: Yeni Şafak)

Etiketler : #Siyonist   #alçaklar   #köpek   #eğitimi   #için   #Filistinlileri   #denek   #yaptı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN