Sen kimin bakanısın?

Ak Partili Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Siyonist işgal rejiminin Gazze'de sergilediği vahşeti konu edinen "Ayrılık" adlı diziyle ilgili Siyonist ağzıyla açıklamalarda bulundu.

17-10-2009


İslam ve Hayat

Ak Partili Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Siyonist işgal rejiminin Gazze'de sergilediği vahşeti konu edinen "Ayrılık" adlı diziyle ilgili Siyonist ağzıyla açıklamalarda bulundu. Günay, Gazze'ye yönelik vahşi saldırıları "savaş" olarak nitelendirdi ve şöyle konuştu: "Yanlışı tek tarafta aramamalı."

Bugünkü medya organlarında yer alan habere göre, Bakan Ertuğrul Günay, Siyonist vahşet rejimiyle yaşanan "Ayrılık" krizini değerlendirirken “Bir bölgede gerginlik, savaş varsa orada yanlış tek tarafta olmaz” diye konuştu.

Konuşmasının devamında, “Gerdirici yaklaşımlar, gerdirici yayınlar, diziler, filmler. Bunlardan sakınırsak iyi olur diye düşünüyorum” ifadelerini kullanan Günay, böylece Siyonistler gibi diziden rahatsızlığını ortaya koydu.

Biz de buradan soruyoruz: Bay Günay, sen kimin bakanısın?

Etiketler : #Sen   #kimin   #bakanısın?   
YORUMLAR
  • HUSEYİN SASMAZ   17-10-2009 22:57

    Müslüman Türkiye Halkına Bir Hatırlatma AKP'nin kokuşmuş Batı fikirleri olan demokratik haklar ve özgürlükleri hayata geçirme çalışmalarının son halkası neredeyse milli bir proje haline getirdikleri Kürt açılımı projesidir. Bu projenin Amerika tarafından hazırlandığı, AKP tarafından Türkiye halkına servis edildiği artık gün yüzüne çıkmış durumdadır. Ancak bizim burada değineceğimiz husus, bu Kürt açılımı denilen proje esnasındaki bir demagojiyi ifşa etmek ve bundan Müslüman Türkiye halkının ders çıkarmasını sağlamaktır. Sivil toplum örgütleriyle görüşmelerde bulunmak üzere 09.10.2009 Cuma günü Diyarbakır turuna çıkan proje genel koordinatörü İçişleri Bakanı Beşir Atalay, demokratik açılım çalışmalarında iki özel ana hedef bulunduğunu, bunlardan birinin "Türkiye'de terör bitsin, terör endişesi ve korkusu kalmasın" şeklinde olduğunu açıkladı. O halde Müslüman Türkiye halkına soruyoruz: - Bir yandan terör bitsin derken diğer yandan Türkiye Müslüman halkının muhlis Hizb-ut Tahrir şebabını sırf Rabbimiz Allah'tır dedikleri için hapishanelere koymakla terör estirmiş olmuyorlar mı? - Tek gayeleri, Allah'ın inzal ettikleri ile yönetecek Hilafet Devleti'nin ikamesi olan Hizb-ut Tahrir şebabını hapishanelere koyarak ailelerine korku ve endişe yaşatmaları bu sözlerinin yalandan ibaret olduğunu göstermiyor mu? - Aynı gezisi esnasında Beşir Atalay, demokratik açılım çerçevesinde bir başkasına baskı oluşturmadan herkes istediği fikirleri söyleyebilmeli derken hiçbir şiddet ve baskı unsuru kullanmadan sadece İslami fikirleri söylemelerinden dolayı Hizb-ut Tahrir şebabının hapishanelere konulması bu demokratik hak dedikleri şeyin bir safsatadan ve mavaldan ibaret olduğunu göstermiyor mu? - Bir yandan sözde Kürt açılımı projesi adı altında Doğu bölgesine ziyaretler düzenleyen hükümetin diğer yandan Doğu'daki Hizb-ut Tahrir şebabını hapishaneye atarak Hilafet Devleti'ni ikame çalışmalarının önünü kesmek istemesi bu projenin Müslüman Türkiye halkının maslahatlarını gözetmekten başka amaçlarla hayata geçirilmek istendiğini açıkça ortaya koymuyor mu? Bu hatırlatmalarımız üzerinde iyi düşünüp tek bir parça olan İslami ümmetin ayrılmaz bir parçası olmanıza uygun doğru kararlar veriniz ey Müslüman Türkiye halkı! Ey îman edenler! Allah ve Rasulu sizi, size hayat verene çağırdığı zaman icâbet ediniz. [el-Enfâl 24]

  • muhalif   17-10-2009 16:13

    galiba cevabı yazının içide saklı..

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN