
Rusya İdlib'de cami ve yerleşim yerini vurdu
Rus savaş uçaklarının İdlib'in Kafar Tahrim kasabasında bir cami ile yerleşim yerine düzenlediği saldırıda 18 mazlum katledildi, 28 kişi yaralandı
29-01-2016

Rus savaş uçaklarının İdlib'te muhaliflerin kontrolündeki Kafar Tahrim kasabasında bir cami ile yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısı sonucunda 18 sivilin yaşamını yitirdiği, 28'inin yaralandığı bildirildi.
Sivil savunma yetkililerinden alınan bilgiye göre, Rus savaş uçakları, İdlib'in kuzeyindeki muhaliflerin denetiminde bulunan Kafar Tahrim kasabasında bir cami ile yakınındaki yerleşim yerini bombaladı. Bombardımanda 18 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi yaralandı.
Yaralananların kasabadaki sahra hastanesine kaldırıldığını ifade eden yetkililer, bazı yaralıların durumunun ciddi olduğunu vurguladı.
Kadim Dönem Firavunları mı Daha Azgın, Çağdaş Firavunlar mı?
RIZA ÇITAMIZ
Âtıf Hoca'yı asan rejim, halka şapkayı nasıl giydirdi
DİYANETİN "AŞIRILIK" KONUSUNDAKİ HUTBESİNE DAİR
Ümmetin Aziz Şehidi Seyyid Kutub, Tağutları ve Belamlarını Rahatsız Etmeye Devam Ediyor
CAHİLİYE TEBERRUCU VE PERDESİZ EVLER
Bozacı Yılmaz Özdil'in Şahidi Şıracı Yaşar Nuri
YIL BAŞINDAN ÖNCE YIL SONU VAR
Makaleler
Hava Durumu






























































