Reklamlardaki 'Mehmet Öz' de sahte çıktı

Dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz, "Benim ismimi bir ürünün yanında görürseniz bilin ki bunlar sizi aldatmaya çalışıyor." dedi.

09-07-2012


Dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz, "Benim ismimi bir ürünün yanında görürseniz bilin ki bunlar sizi aldatmaya çalışıyor." dedi.

Gazeteciler.com'un haberine göre geçen ay Time'a kapak olan ardından "en bilgilendirici talk şov" ve "en iyi talk şovcu" dallarında iki Emmy ödülü almasıyla Televizyon dünyasında da gündeme oturan Doktor Mehmet Öz, NTV'nin konuğu oldu.

Daha önce birlikte program yaptıkları Oprah Winfrey'in şovunun bitmesinin ardından kendi şovu "The Doctor Oz Show"u hazırlayan Prof. Dr. Öz, kendisinin hiç bir ürün tanıtımında yer almadığını söyledi ve ekledi: Benim ismimi bir ürünün yanında görürseniz bilin ki bunlar sizi aldatmaya çalışıyor.

BİLİN Kİ SİZİ ALDATMAYA ÇALIŞIYORLAR

"Geçen gün takviyeler, günlük aldığımız vitamin takviyeleri ile ilgili bir engelleme geldi Bakanlık'tan. Zararlı bir takım ürünlerin piyasada olduğu açıklandı. Siz her şeyin içinde olduğu vitaminleri yararlı buluyor musunuz?

Bazıları yararlı bazıları değil. Sağlık Bakanlığı'nın açıklaması haklı ve doğruydu. Amerika'da da aynı şekilde çok sıkıntıdayız şimdi. Hatta benim ismimi, benim resmimi kullanarak bir çok mal satılıyor. Ben baştan söyleyeyim. Herkese açık konuşayım. Hiç bir mal satmıyorum, hiç bir takviye satmıyorum. Benim ismimi bir ürünün yanında görürseniz bir web sitesinde demek ki bunlar sizi aldatmaya çalışıyor." 

(Kaynak: Dünya Bülteni)

Etiketler : #Reklamlardaki   #'Mehmet   #Öz'   #de   #sahte   #çıktı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN