Ramazan istismarcılarına boykot çağrısı

Kapitalizmin ve Amerikan emperyalizminin simgesi olan Coca Cola, gelirinin büyük kısmını siyonist İsrail ordusuna bağışlarken, Ramazan ayında istismara yönelip iftar sofralarının konu edildiği reklam filmleriyle satışlarını artırmaya çalışıyor.

24-08-2008


Kapitalizmin ve Amerikan emperyalizminin simgesi olan Coca Cola, gelirinin büyük kısmını siyonist İsrail ordusuna bağışlarken, Ramazan ayında istismara yönelip iftar sofralarının konu edildiği reklam filmleriyle satışlarını artırmaya çalışıyor. İçeriğinde alkol bulunduğu Tüketiciler Birliği Kayseri Şubesi tarafından Tarim İl Müdürlüğü laboratuarında yaptırılan araştırmayla kanıtlanan Coca Cola, İslami değerleri istismar etmekten geri durmuyor. Bir taraftan Ortadoğu’da akıtılan kana ortak olurken, bir taraftan ise Müslüman ülkelerde satışını artırabilmek için senaryolar üreten Coca Cola, sömürüde sınır tanımıyor.

“CEPHANELERİNE ASLA DESTEK OLMAYALIM”

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, “Ramazan sofralarımızda ibadetimizi yerine getirirken sakın ola emperyalistlerin cephanelerine destek olmayalım. Irak, Filistin ve Afganistan’ı unutmayalım. Filistin’de çocuklarımız yediğimiz, tükettiğimiz birçok gıdanın rengini bile unutmuşken, bizler onlara zulüm olarak geri dönecek ürünlere sarılmayalım” uyarısında bulundu.

(İslam ve Hayat / Vakit)

Etiketler : #Ramazan   #istismarcılarına   #boykot   #çağrısı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN