PKK, Suruç bahanesiyle Müslümanları katlediyor

Adana’da camiden evine dönen Ethem Türkben adlı Müslüman, çocukları ile sofrada iken evini basan PKK’lı çeteler tarafından katledildi. Bir cinayet haberi de İstanbul'dan geldi.

23-07-2015


İLKHA’da yer alan habere göre Adana’nın Seyhan ilçesinde akşam namazını kıldığı camiden evine dönen Ethem Türkben (30) çocukları ile sofrada iken evini basan PKK’lı çeteler tarafından başından vurularak şehit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi’ndeki Hazreti Enes Camii’nde akşam namazını kılan Ethem Türkben, daha sonra aynı sokakta bulunan evine döndü. Ailece akşam yemeği için sofraya oturan Türkben’in evini basan maskeli 3 kişi, Türkmen’i yakın mesafeden silahla vurdu.

Sofrada iken 3 çocuğunun gözleri önünde başından vurulan Türkmen, yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı..

Türkben’in yakınları, saldırı sonrası olay yerinden kaçan maskeli saldırganların PKK’lı olduğunu, daha önce de kendilerinin sürekli bu kesimden tehditler aldıklarını söylediler.

Öte yandan, Türkben’in saldırıya uğradığı Gülbahçesi Mahallesi’nde bugün PKK tarafından yapılan korsan gösteriler nedeniyle, gün boyu kepenklerin kapalı olduğu, gece de sokak gösterilerinin sürdüğü öğrenildi. Mahallede PKK’nin çıkardığı gerginlik halen devam ediyor.

PKK/YDG-H İstanbul Gaziosmanpaşa'da IŞİD'ci olduğunu iddia ettiği 45 yaşındaki Mürsel Gül adlı Müslümanı silahla vurarak katletti. Gül'ün vücûduna 4 kurşun isabet ettiği tespit edildi.

(Kaynak: Haksöz Haber)

Etiketler : #PKK   #   #Suruç   #bahanesiyle   #Müslümanları   #katlediyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN