Perinçek'in kanalı, alçaklıkta kendini de aştı!

İhvan mensuplarının, Sisi idaresindeki ordu tarafından katledilmesine kayıtsız kalan kanal haberinde, eli silhalı ve sopalı dediği "İhvan, orduya destek veren halka saldırdı, 74 kişi öldü" şeklinde ifadeler kullanıldı.

30-07-2013


Ergenekon terör yapılanmasından tutuklu Doğu Perinçek'in yayın organı Ulusal Kanal 'ın Mısır 'da yaşanan olaylara yaklaşımı ve kanlı darbecileri bariz olarak destelediği haberler, görenlere 'Bu kadarına da pes, bunu kanlı darbeci Sisi'nin kanalı bile yapmazdı' dedirtti.

Ulusal Kanal'da, "Mısır'da İhvan terörü" başlığı kullanılarak verilen haberde, 32 milyon kişinin cuntaya destek için sokaklara indiği bile söylendi.

İhvan mensuplarının, Sisi idaresindeki ordu tarafından katledilmesine kayıtsız kalan kanal haberinde, "Eli  silahlı ve sopalı İhvan, orduya destek veren halka saldırdı, 74 kişi öldü" şeklinde ifadeler kullanıldı.

(İslam ve Hayat / Haber 7)

 

 

 

 

Etiketler : #Perinçek'in   #kanalı   #   #alçaklıkta   #kendini   #de   #aştı!   
YORUMLAR
  • ADEMOĞLU   31-07-2013 10:01

    İzzet ve şeref asil olanların kazanımıdır alçalma aşağılanma ise fevkalede caba karşılığında elde edilir işte yanlı çarpık ve kime destek olduğunu dahi bilmeyen kendi öz benliğine ihanet edenlerin içinde oldukları durum.onlar sağır.kör.dilsiz ve hissiyatsızdırlar akletmeye gelince o ancak belhüm adel olmaya meyletmeyenler için geçerlidir.

  • harun köybaşı   30-07-2013 08:11

    şerefi olmayanlardan başka birşey beklenemezdi zaten :)

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN