Otogarda Mahsur Kaldı

Mersin merkezinde bulunan eski otogar yapılan çalışmalar sonucunda şehrin dışına taşındı.

08-06-2015



Mersin merkezinde bulunan eski otogar yapılan çalışmalar sonucunda şehrin dışına taşındı. Mersin güzelleştirme çalışmaları kapsamında yapılan bu tarz değişiklikler aynı zamanda taksi işletmelerinin ve dolmuş işletmelerinin kazançlarını bir hayli arttırmış gözüküyor. Yapılan son araştırmada taksiyle otogara giden bayanlar otogarın tadilatta olması nedeniyle otobüsün uğramaması sonucu burada mahsur kaldılar.
Otogar yetkilileri ile tartışmaya giren bayanların haklı olduğu fakat bu konuda yapılacak herhangi bir durum olmadığı açıkça anlaşıldı. Yapılan değerlendirmelerde otogarın tadilatta olması nedeniyle toplu taşıma araçlarının buraya gelmemesi fakat daha önceden bilgi verilmemesinin yanlış olduğu anlaşıldı. Sonrasında elemanlar farklı bir araç ile gitmeleri gereken yere gönderildiler.
Mersin otogarının sabaha kadar açık olması burada çoğu sabahçı vatandaşların gecelemesine neden oluyor. otogarın sürekli çalışması ve yaşanabilir bir ortam yaratması kimsesiz ve evsizler için korunma ve barınma yeri olarak kullanılmaya başlandı. Son dönemlerde ortaya çıkan olaylar ve bayanların mahsur kalması sonucunda değişiklik yapılması gerektiği ve bu konuyla ilgili girişimlerde bulunması gerektiğine karar verildi.

Etiketler : #Otogarda   #Mahsur   #Kaldı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN