Obama şaşırtmadı!

ABD Başkanı Barack Obama'nın göreve gelir gelmez CIA'e, işkence uçuşları için onay verdiği ortaya çıktı.

03-02-2009


ABD Başkanı Barack Obama'nın göreve gelir gelmez CIA'e, işkence uçuşları için onay verdiği ortaya çıktı.

İngiltere'de yayınlanan Times gazetesinde yer alan haberde, "Guantanamo'nun ve gizli gözaltı merkezlerinin kapatılacağı haberinin bayrağı altında, yönetimin teröre karşı savaş siyasetinin en tartışmalı silahlarından birini elinde tuttuğu gizlenmiş" ifadeleri kullanıldı.

Haberde, "22 Ocak'ta imzalanan kararnamelerle, CIA yüzlerce terör zanlısının kaçırılıp Mısır, Fas, Ürdün gibi insan hakları sicili şaibeli ülkelerdeki hapishanelere nakli yetkisini koruyor" ifadeleri yer aldı.

Daily Telegraph gazetesi de bu uygulama ilk ortaya çıktığında Avrupa Birliği'ni çok öfkelendirdiğini, Avrupa Parlamentosu'nun bu nakilleri yasadışı olarak nitelediğini hatırlatarak, bunun Atlantik'in iki yakası arasında tartışmalara yol açabileceğini kaydetti.

(Kaynak: Dünya Bülteni)

Etiketler : #Obama   #şaşırtmadı!   
YORUMLAR
  • HUSEYIN SASMAZ   04-02-2009 00:15

    SLM.Sevgili kardeslerim peygamber efendimiz Muhammed sas Allah''in dinini yeryuzune ikame calismalarina girdiginde,kafirler kendi aralarinda konusup karar aldilar sihirbazmi desek bolucumu desek diye boluculukte karar kilip,toplu halde peygamberimizi dinlemiye gelenlerin onune gecip,Muhammed bolucudur diye probakanda yapip gelenleri cevirmek icin calistilar. Ebu lehepte(elleri kuruyasica) muhammed sas arkasindan dolasip yalancilikla suclayip susturmak istedi ama olmadi HAK ustunlugunu muhafaza etti. Bizim ornegimiz muhammed sas oldugundan, bizde onun gibi Allah'in uluhiyetini,hakimiyetini yer yuzune hakim kilma calismalarini uygulamaktan sorumlu oldugumuzdan basimisa her ne gelirse gelsin yilmayacagimizdan emin olabilirsiniz kardeslerim. Allah diyorki;Eskilerin basina gelen sizin basiniza gelmeden kolayca cennete girivereceginizimi saniyorsunuz. Eskilere baktigimizda,Yusuf asa mahpus,Hz.omer bicaklanarak,peygamber sas in sirtina deve iskembesi dokulmus vb gibi olaylar. EVVEL ALLAH SONUDA ALLAH.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN