Müslüman Kardeşlerden eylemlere ilişkin açıklama

Mısır'daki ekomomik krizin dayanılmaz boyutlara ulaşmasının ardından başlayan eylemlere ilişkin İhvan-ı Müslimin'den açıklama geldi.

13-11-2016


Uzun süredir devam eden ekonomik krizin dayanılmaz boyutlara ulaştığı Mısır'da, 11 kasım Cuma günü itibariyle başlayan eylemlere ilişkin İhvan-ı Müslimin(Müslüman Kardeşler)'den açıklama yapıldı.
 
Müslüman Kardeşler'in internet sitesinden yapılan açıklamada eylemciler tebrik edildi. Müslüman Kardeşler'in yayınlamış olduğu açıklama şu şekilde:
 
Müslüman Kardeşler Teşkilatı üç senedir bütün gayretleriyle direniş meydanlarını terk etmeyen devrimcilere destek veren büyük Mısır halkını tebrik ediyor. Mısır halkı, Cuma günü darbecilere karşı askeri yığınaklara ve saldırılara aldırış etmeden yeni bir direniş dalgasını başlattı.  Nişanı ihanet olan darbeciler yönetimden uzaklaştırılmadıkça ve Mısır halkı hukuksal haklarına ve özgürlüğüne kavuşmadıkça  yeni direniş de durmayacaktır. Devrimci ruh Allah'ın izni ve inayetiyle umutlarını gerçekleştirme ve Mısır'ı alçak mücrimlerden kurtarma yolunda ilerliyor.
 
Müslüman Kardeşler Teşkilatı sözcüsü Dr. Talha Fehmi

Etiketler : #Müslüman   #Kardeşlerden   #eylemlere   #ilişkin   #açıklama   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN