Milliyet'ten timsah gözyaşı

Yaptıkları ahlak dışı yayınlarla "fuhuş albümü" nitelemesine muhatap olan medya organlarından biri olan Milliyet gazetesinin bugünkü manşeti tam anlamıyla timsah gözyaşıdır.

21-11-2008


İslam ve Hayat

Cinsellik istismarı içerikli yayınlar yaptığı için ceza alan Aydın Doğan'ın yayın organlarından Milliyet gazetesi, bugünkü manşetinde çocuklara yönelik artan taciz vakalarını gündeme getirip "Ne oldu sana Türkiye?" diye sordu.

Gerek gazete yayınlarında gerekse internet sayfalarında sürekli ahlaksız fotoğraflar yayınlayan, ahlaksızlığı teşvik edici haber ve yazılara yer veren bir gazetenin manşetinden bu soruyu sorması ilginç. Oysa toplumda giderek artan ahlaksızlıkta kendilerinin sorumluluk payı oldukça yüksek.

Yaptıkları ahlak dışı yayınlarla "fuhuş albümü" nitelemesine muhatap olan medya organlarından biri olan Milliyet gazetesinin bugünkü manşeti tam anlamıyla timsah gözyaşıdır.

Aslında Milliyet'in manşetindeki soru şöyle olsaydı isabet kaydetmiş olurdu: "Sana bu kötülükleri nasıl yaptık Türkiye?"

Etiketler : #Milliyet'ten   #timsah   #gözyaşı   
YORUMLAR
  • ahmet örs   21-11-2008 22:44

    isabetli bir haber olmuş. haysiyetli bütün insanlar bunlara tavır almalıdır. en büyük ahlaksızlıkları gazete ve internet sayfalarında yapıyorlar sonra da ah vah ediyorlar. yazıklar olsun. insanlığı ifsad ettiniz.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN