Meydanlar bu hafta da Şehid Gazze için doldu

Bugün birçok şehirde siyonist vahşete lanet ve Gazze'yle dayanışma eylemi vardı. İstanbul, Van, Bursa, Konya, Çorum, Batman, Tatvan, Manisa, Sapanca, Geyve, Adana ve birçok şehir bugün de yoğun katılımlı protesto gösterilerine sahne oldu.

03-01-2009


İslam ve Hayat

Emperyalizmin İslam topraklarına konuşlandırdığı tetikçi ve taşeron teörö örgütü  İsrail'in Gazze'ye yönelik souykırım girişimi devam ederken, işbirlikçi rejimlerin aksine Müslüman halklar Gazze için sefervber olmuş durumda. Tüm İslam dünyasında olduğu gibi Türkiye'de de meydanlar siyonist vahşeti kınamak ve Şehid Gazze'yle dayanışma amacıyla dolup taşıyor. 

Bugün birçok şehirde siyonist vahşete lanet ve Gazze'yle dayanışma eylemi vardı. İstanbul, Van, Bursa, Şanlıurfa, Kilis, Konya, Çorum, Batman, Tatvan, Manisa, Adana ve brçok şehir bugün de yoğun katılımlı protesto gösterilerine sahne oldu.

İstanbul'da Beyazıt Meydanı'nda gerçekleşirilen eyleme katılım 10 binin üzerindeydi.  éKahrolsun İsrail", "Filistin Halkı 
Yalnız Değildir", "Vur Vur Hamas Vur, İsrail'e Vur", "Hamas'a Selam direnişe Selam" sloganlarının atıldığı eylemde yapılan konuşmalarda Müslümanların sorumluluklarına dikkat çekildi.

Etiketler : #Meydanlar   #bu   #hafta   #da   #Şehid   #Gazze   #için   #doldu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN