Merve Şirbini'nin katline seyirci kalan Almanya protesto edilecek

İslam düşmanı bir Alman faşist tarafından mahkeme salonunda bıçaklanarak katledilen Merve Şirbini konusunda gerekli hassasiyeti göstermeyen Almanya bugün düzenlenecek bir eylemle protesto edilecek.

17-07-2009


İslam düşmanı bir Alman faşist tarafından Almanya'nın Dresden kentinde mahkeme salonunda bıçaklanarak katledilen Merve Şirbini konusunda gerekli hassasiyeti göstermeyen Almanya bugün düzenlenecek bir eylemle protesto edilecek.

 

Bugün (17 Temmuz Cuma) Cuma sonrası İstiklal Caddesi'ndeki Ağa Camii önünde toplanılacak ve ardından Almanya Konsolosluğu'na doğru yürüyüş yapılarak Konsolosluğa siyah çelenk bırakılacak. Burada yapılacak basın açıklamasında Şirbini'nin mahkeme salonunda katledilmesine göz yuman Almanya protesto edilecek, katillerden hesap sorulması istenecek.

 

Tarih: 17 Temmuz Cuma

Saat: Cuma namazını müteakiben

Buluşma Yeri: Ağa Camii (İstiklal Caddesi/Beyoğlu)

Merve Şirbini kimdir?

32 yaşında İslami kimliğini ve hicabını muhafaza eden Müslüman bir hanım...

Allah'ın emrini yerine getirerek başını örttüğü için Almanya'da "terörist" olmakla suçlandı... Ağır küfür ve hakaretlere maruz kaldı...

32 yaşında ve 4 aylık hamile bir kadın...

Hicabı vardı, inancını özgürce yaşamak istiyordu. Ancak ırkçı Alman faşistleri başını örttüğü için ona "terörist" dediler... Özgürce ve Müslümanca yaşamasını kabul etmediler... Onu ortadan kaldırılması gereken bir "tehdit" olarak görüp vahşice katlettiler...

Bugün Merve kardeşimizi katledenler yarın hangi kardeşimizi katledecekler, yarın hangi Müslümanın evini ateşe verecekler?

(Kaynak: Haksöz Haber)

Etiketler : #Merve   #Şirbini'nin   #katline   #seyirci   #kalan   #Almanya   #protesto   #edilecek   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN