Mersin'in yeni Belediye Başkanı'ndan rüşvet karşıtı tabela

Parça bir doğru olsa da, bataklıkta bir gül gibi dursa da yine de önemli. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen MHP'li Burhanettin Kocamaz'ın ilkj icraatı bu tabelayı astırmak olmuş. AKP'li belediyelere örnek olur mu?

03-04-2014


30 Mart 2014 yerel seçimleri sonucunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Burhanettin Kocamaz, mazbatasını alır almaz göreve başladı. Zaman gazetesinde yer alan habere göre Belediye binası girişine "Rüşvet alan da, veren de Cehennemdedir." ve "Rüşvet bu kapıdan içeri giremez." tabelası astıran Korkmaz, dikkat çekici bir başlangıç yaptı.
 
Refah Partisi 90'lı yıllarda Belediye binalarına "Rüşvet alan da veren de melundur" Hadis-i Şerifini astırarak rüşvet konusundaki hassasiyetini dile getirmişti. 30 Mart Yerel seçimler öncesi bir çok ilde tekrar belediye başkanı seçildikleri takdirde tekrardan bu tabelaları asacaklarını belirten Saadet Partisi’nin vaadini MHP’li bir başkan yerine getirdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, mazbatasını alır almaz "Rüşvet alan da, veren de Cehennemdedir.' ve 'Rüşvet bu kapıdan içeri giremez.' Tabelaları astırarak göreve başladı.
 
İslam ve Hayat olarak diyoruz ki: Parça bir doğru olsa da, bataklıkta bir gül gibi dursa da yine de önemli. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen MHP'li Burhanettin Kocamaz'ın ilkj icraatı bu tabelayı astırmak olmuş. AKP'li belediyelere örnek olur mu?
 
(İslam ve Hayat)

Etiketler : #Mersin'in   #yeni   #Belediye   #Başkanı'ndan   #rüşvet   #karşıtı   #tabela   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN