Mazlum-Der'in dönüşüm süreci yeniden tartışılıyor (VİDEO)

Alparslan Kuytul, Furkan Vakfı'ndaki sohbeti sonrası kendisine yöneltilen bir soru üzerine Mazlum-Der'le ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kuytul, sitemizde 2011 yılında yayınlanan Mehmet Pamak'ın "Mazlum-Der'in Kuruluşunun 20. Yılı Münasebetiyle Halimizi Sorgulamak" başlıklı değerlendirmesinden bölümler de okuduğu konuşmasında, Mazlum-Der'in İslami ilke ve iddialarından uzaklaşıp giderek seküler insan hakları mücadelesine indirgenen mücadele anlayışını konu edindi. Söz konusu konuşmayı dikkatlerinize sunuyoruz:

20-08-2014


Etiketler : #MazlumDer'in   #dönüşüm   #süreci   #yeniden   #tartışılıyor   #(VİDEO)   
YORUMLAR
  • turgut   22-08-2014 11:16

    Mustafa kardeşin değerlendirmesine aynen katılıyorum. Ancak hala bu önemli konu müslümanları fazla ilgilendirmiyor. Mazlumder öncülüğü ve modelliğinde yaşanan sekülerleşme o kadar yaygınlaştı ki herkes üç aşağı beş yukarı birbirine benzedi. Bu sebeble yapılan uyarılar kimsenin dikkatini çekmiyor. Yaşanan büyük dönüşüm kanıksanarak hızla daha ileriye gidiliyor. Alpaslan Kuytul'un oldukça dinamik taraftarları bile onun bu eleştirilerinin takipçiliğini yapıp açılan dosyanın gündemde kalıp büyümesi için bir çaba göstermiyorlar. Katkıda bulunmuyorlar.

  • Mustafa (İstanbul)   21-08-2014 10:07

    Burada mesele Mazlumderin kuruluş çizgisinden sapmış olmasıdır. Mehmet Pamak genel başkanlığı bırakmalımıydı değilmiydi bu çok tali bir konu. Kaldıki bırakmasaydı bu seferde tek adamlık gibi malum eleştiriler yapılırdı. Alpaslan Kuytul bu zaman kadar nerdeydi, gündemi hiçmi takip etmiyor diyede sorulabilir ancak konu bu değil. Verilen mesajlara yoğunlaşılmalı Mazlumder konusu müslümanların dönüşüm sürecinde önemli bir köşe taşıdır ve irdelenmeli. Mehmet Pamakın tespitleri ve yanısıra Alpaslan Kuytulun değerlendirmeleri üzerinde durulması gereken konular. Allah razı olsun.

  • şahin yetik   20-08-2014 12:19

    Alparslan hocanın Mehmet Pamak ağabimize - hocamıza yaptığı eleştiriye ben de katılıyorum kendisi görevi 1-2 senelik kısa bir zaman dilimi içerisinde bırakmamalıydı. Kendisinden sonra gelecek insanlarda da ehliyet sahibi olup olmadıkları görülmeden emanet teslim edilmemeliydi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN