Mavi Marmara’nın 6. yılında ''Özgür Kudüs'' yürüyüşü

İsrail'in, Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırının 6. yılında İstanbul'da "Özgür Kudüs Yürüyüşü" gerçekleştirilecek.

25-05-2016


İHH tarafından 28 Mayıs 2016 Saat: 18.00’da Taksim/Tünel’den Galatasaray Lisesi önüne “Özgür Kudüs Yürüyüşü” düzenlenecek.
 
Özürlük Filosu organizatörleri ve katılımcılarının ortak mesajının da dünya kamuoyuna duyurulacağı yürüyüşe Mavi Marmara şehitlerinin aileleri ve yakınları, ulusal ve uluslararası sivil toplum ve insan hakları örgütlerinin temsilcileri, kanaat önderleri, sanatçılar, gazeteciler, yerli ve yabancı aktivistler, Filistinli yetimler ve aileleri ile Filistin dostları katılacak.
 
Yürüyüşle ilgili çağrı yapan İHH Başkanı Bülent Yıldırım, “İsrail bu olaydan sonra güç kaybetti, yalnız kaldı. Bu olayı unutturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz bu olayı unutmadık, unutturmayacağız. Bu nedenle 28 Mayıs Cumartesi günü on binlerce kişiyle Tünel’de buluşacağız. Güçlü olduğumuzu herkese göstereceğiz. Türkiye için çok önemli olan bu yürüyüşe herkesi bekliyoruz” dedi.
 
Mavi Marmara’nın 6. Yılında Özgür Kudüs İçin Yürüyoruz!

Etiketler : #Mavi   #Marmara’nın   #6.   #yılında   #''Özgür   #Kudüs''   #yürüyüşü   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN