Mavi Marmara yolcularına Çanakkale'de prosedür zulmü

Bugün Çanakkale'den 9 şehidimizin yakınları ve filo yolcularıyla birlikte hareket ederek, yarın (26 Ağustos Pazar) İstanbul'a gelmesi beklenen Mavi Marmara'ya şimdi de Türkiye Hükümeti tarafından prosedür engeli çıkarıldı. Yolcular 8 saattir gemiye bindirilmiyor, soğukta dışarıda bekletiliyor.

25-12-2010


İslam ve Hayat

Gazze ambargosunu dünya kamuoyuna duyurmak ve Siyonist işgalcinin saldırıları altındaki Gazzeli Müslümanlarla dayanışma amacıyla geçtiğimiz Mayıs ayında İstabul'dan yola çıkan ve 31 Mayıs gecesi Akdeniz açıklarında uğradığı ağır siyonist saldırısında 9 kardeşimizin şehadetine tanıklık eden Mavi Marmara gemisi engellerle karşılaşmaya devam ediyor. 

Siyonist katillerin kanlı baskınının ardından aylarca işgal topraklarında alıkonulduktan sonra Ağustos ayında Türkiye'ye gönderilmişti. Ağustos'tan bu yana tamir ve bakımı sürdürülen gemi nihayet yolculuğa hazır hale getirilerek ilk durağı olan İstanbul yoluna koyulmuştu.

Bugün Çanakkale'den 9 şehidimizin yakınları ve filo yolcularıyla birlikte hareket ederek, yarın (26 Ağustos Pazar) İstanbul'a gelmesi beklenen Mavi Marmara'ya şimdi de Türkiye Hükümeti tarafından prosedür engeli çıkarıldı.

Çanakkale'den aldığımız bilgilere göre, şehit yakınları ve filo yolcuları 8 saattir soğukta dışarıda bekletilmekteler ve gemiye binmelerine izin verilmemekte. Gerekçe olarak da, geminin yolculuk belgeleriyle ilgili prosedürde eksiklik bulunduğunun gösterildiği haber veriliyor.

Etiketler : #Mavi   #Marmara   #yolcularına   #Çanakkale'de   #prosedür   #zulmü   
YORUMLAR
  • ZÜLKÜF ARSLAN   26-12-2010 09:15

    EEE BU HÜKÜMETLE FETULLAH HOCA AYNI ZİHNİYET, Gelmeden öncede burdaki KENDİNİ aLLAHA ORTAK KOŞANLARDAN İZİN ALINMASI LAZIM YA.... Biz müslümanlar akıllanmıyacaz galiba fetullah hocanın sözünü bile tutmuyoruz hani kulağımıza küpe etmedik etmedik bari bu kısa zamanda UNUTMASAYDIK şimdi fetullah hoca kızmasın bu duruma ve ÇIKIP YİNE MÜSLÜMANLARI BUDEFADA İSYANKAR İLAN ETMESİN haniya bu tür davranışlara alıştık neyse.... Allahtan başka otoriteleri tanıyanların vay haline ve yazıklar olsun.... EY MÜSLÜMANLAR SAKIN ALDATICILAR BİZİ ALLAH İLE ALDATMASIN.....UNZURNA,UNZURNA,UNZURNA... ve türkiyedeki beşeri tahakküm,israille dosttur çünkü ikiside CAHİLİYE HÜKMÜYLE İDARE EDİLİYOR.... Allah ile dost olan Allah ın hükmüne razı olur ve yürürlüklerinde uygularlar, ve müslümanlarla DOST OLURLAR,yoksa kafirlerle aynı zihniyete düşerler...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN