Madımak'ta kurşunla öldürmüşler

Sivas Madımak'ta 37 kişinin öldürüldüğü olay ile ilgili olarak şok gerçek ortaya çıktı. Ülke Tv Program yapımcısı Turgay Güler, otopsi sonuçlarını açıkladı ve sonuçlarım Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu'na ulaştığını söyledi

14-10-2012


Sivas’ta 2 Temmuz 1993’te Madımak Oteli’nin yakılması, ikisi eylemci, biri otel çalışanı 37 kişinin ölümüyle sonuçlanan olay ile ilgili olarak Ülke Tv'de Turgay Güler'in sunumu ve Mehmet Çelik'in daimi yorumcu olarak katıldığı "Sıradışı Tarih" programında Madımak'ta 37 kişinin yanarak değil, bir kısmının kurşunlanarak hayatlarını kaybettiği ifade edildi.

MADIMAK OTOPSİ RAPORLARI MECLİS'E GELDİ

 

Program sunucusu Turgay Güler söz konusu otopsi raporlarının  Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu'na ulaştığını ifade ederek, "Sivas'ta bize 37 kişinin yanarak öldüğünü söylüyorlar, bu doğru değil. 37 kişinin bir ksımının kurşulanarak öldürüldüğü ile ilgili olarak dönemin otopsi sonuçları Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu'na ulaştı. Söz konusu otopsi raporlarına göre bu kişilerin kurşulanrak öldürüldüğü açıkça belirtiliyor" dedi.

Sıradışı Tarih Programında Turgay Güler tarafından dile getirlen iddia Sivas'ta Madımak Davası'nın yeniden açılacağını gösteriyor. 

Madımak'la ilgili olarak daha önce insanların öldürüldüğü ile ilgili olarak çok sayıda gündeme geldi. Ancak ilk defa bu iddialar ete kemiğe bürünmüş oldu bu otopsi raporlarının Meclis'e gelmesiyle....

Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu bu iddialarla ilgili ilgili olarak ne yapacak kamuoyu şimdi onu bekliyor.

(Kaynak: Timeturk)

Etiketler : #Madımak'ta   #kurşunla   #öldürmüşler   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN