16-10-2009 11:22

Bu küstah, İstanbul`dan kovulmalı

Dün akşam Sky Türk kanalına konuk olan Siyonist işgal rejiminin yeni İstanbul Başkonsolosu Moshe Kamhi, `İsrail ordusu kadar savaş ahlâkına önem veren başka bir ordu yoktur` sözleriyle izleyenleri alaya aldı.

Bu küstah, İstanbul`dan kovulmalı

İslam ve Hayat

Dün akşam Sky Türk kanalına konuk olan Siyonist işgal rejiminin yeni İstanbul Başkonsolosu Moshe Kamhi, Türkiye ile siyonist rejim arasında yaşanan tatbikat ve dizi krizi konusunda açıklamalarda bulundu. Kamhi'nin "İsrail ordusu kadar savaş ahlâkına önem veren başka bir ordu yoktur" sözleri, Siyonistlerin yalan ve pişkinlikte sınır tanımayan çirkin yüzlerini bir kere daha ortaya koydu. 

Konuşması boyunca bir taraftan Türkiye'ye dostluk mesajları gönderirken, diğer taraftan da aba ltından sopa göstermeyi ihmal etmeyen Siyonist diplomat, program sunucusu İlkin Ündeş'in çanak soruları ve iltifatları karşısında coştu ve baştn sona yalan ve şantaj içeren açıklamalarda bulundu.

Siyonist vahşet ordusunun tatbikattan dışlanması ve TRT'nin, siyonistlerin Gazze'de sergilediği vahşetten sahneler içeren Ayrılık dizisini yayına koyması karşısında şaşırdıklarını ifade den Kamhi, "Halkımız Türkiye'yi çok seviyor. Buna rağmen türkiye'nin bu tür tutumlar içerisine girmesini anlayamıyoruz" diye konuştu. 

Program sunucusunun Gazze savaşını gündeme getirmesi ve İsrail'in BM tarafından savaş suçuyla itham edildiğini hatırlatması üzerine Gaze'de sergiledikleri vahşeti "Her savaşta bu tür istenmeyen olaylar olabilir" şeklinde savunmaya çalışan Siyonist işgal rejiminin İstanbul Başyalancısı Kamhi, "İsrail ordusu kadar savaş ahlâkına önem veren başka bir ordu yoktur" sözleriyle adeta izleyenlerle alay etti.  

Program sunucusu İlkin Ündeş'in, bu cevap karşısında Gazze savaşında kullanılan fosfor bombalarını ve çocuk-kadın-yaşlı demeden gerçekleştirilen büyük katliamı gündeme getirmeden başka bir soruya geçmesi de dikkat çekti.

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !