04-05-2013 08:19

8. yayın yılına hazırlanan İslam ve Hayat`ta yenilikler

Birkaç ay sonra 8. yayın yılına girmeye hazırlanan sitemiz İslam ve Hayat, önemli yeniliklerle yayınını güçlendirmeye hazırlanıyor. Özellikle Kur`an`ın okunup anlaşılması konusunda inşaallah siteye yüklenecek bölümlerin beğeniyle takip edileceğini umuyoruz.

8. yayın yılına hazırlanan İslam ve Hayat`ta yenilikler

İslam ve Hayat

Birkaç ay sonra 8. yayın yılına girmeye hazırlanan sitemiz İslam ve Hayat, önemli yeniliklerle yayınını güçlendirmeye hazırlanıyor. Özellikle Kur'an'ın okunup anlaşılması konusunda inşaallah siteye yüklenecek bölümlerin beğeniyle takip edileceğini umuyoruz.

İlk etapta inşaallah sitemize yükleyeceğimiz bölümler şunalr olacak:

1- Kur'an-ı Kerim hatmi (Okla takipli)

2- Kur'a-ı Kerim meal videoları

3- Kelime kelime Kur'an meali (Kırık meal)

4- Kur'an Elfbası videoları

İnşaallah 8. yılında sitemizi daha güçlü bir altyapıya kavuşturma ve güçlü bir editör kadrosuyla, İslam'ın doğru anlaşılması ve hayata İslam'ın sözünün nakşedilmesi konusunda ileri adımlar atma azmindeyiz.

YORUMLAR
  • fatma ceren   05-05-2013 18:55

    "İslam ve Hayat Bir Mekteptir"... Bizler de bu mektebin öğrencileri! İnşaallah bu ilaveler, vahyin daha iyi anlaşılmasına katkıda bulunur. Rabbimiz emeği geçenlerden razı olsun. Öneri: Seyyid Kutub'un tefsiri de yüklenebilir mi?

  • o.durgun   04-05-2013 10:59

    Hayırlı olması temennisiyle.... Takip ettiğim andan itibaren kaliteli bir yayın anlayışı ve kendine misyon edindiği değerlerden taviz vermeyerek sahih bilgiyi okurları/takipcilerine sunan İslamvehayat'a teşekkür eder ufuk açıcı bilgilerinin nice 8 yıllar daha devam etmesini dilerim....