Libya'da NATO'ya vize var, siyonistlere yok!

Anladık, Libya'ya siyonist elçilik kurulmasına izin verilmeyecek... Peki ya ABD emperyalizmiyle, NATO'yla ilişkiler ve işbirliği konusunda bir yalanlama haberi de mümkün mü?

18-12-2011


İslam ve Hayat

Bir süre önce siyonist rejimde yayınlanan Haaretz gazetesinde yer alan bir haberde, Libya'da "İsrail elçiliği" açılacağı iddia edilmişti. Bu haber, önce Arabtoday internet sitesinde yer aldı, ardından da çeşitli yayın organları bu iddiayı gündeme taşıdı.

Biz de bu iddiayı haberleştiren yayın organlarından biriydik. Ancak refikimiz bir internet sitesi, "Arap Baharı" konusundaki hiçbir olumsuz gelişmeyi (Yeni Libya yönetiminin NATO'nun kalması yönündeki açıklamaları, Sarkozy ve Cameron'la sarmaş dolaş pozları, En Nahda Lideri Gannuşi'nin Washington'dan yaptığı "Demokrasiye ve NATO'yla işbirliğine önem veriyoruz" açıklaması gibi...) haberleştirmediği gibi bu iddiayı da görmezden geldi.

Şimdilerde söz konusu site, ikide bir yeni Libya yönetiminden bu konuyla ilgili gelen yalanlama haberlerini sürmanşet yaparak "Geçici Libya Hükümeti"nin lekesizliğini ispatlamaya çalışıyor.

Bizler başından beri, bölgedeki ayaklanmaların yanında yer aldık, zalim rejimlere karşı halkların direnişini destekledik. Ancak zalim rejimlerin ardından bu zalim rejimlerin de efendisi olan küresel zalimlere kucak açılmasını eleştirdik ve eleştirmeye devam ediyoruz. Bu tutumumuz sebebiyle de, bölgedeki olayları olduğu gibi aktarmaya çalışıyoruz, olumlu ve olumsuz ne oluyorsa...

Ancak söz konusu ettiğimiz internet sitesi, gözlerini gerçeklere kapatıp, hep olumlu haberleri okuyucularıyla paylaşarak adeta pembe vir tablo çizmeye çalışıyor. İşte bu sitenin "Libya'ya siyonist elçilik" haberini yalanlarken ortaya koyduğu tutum da böyle. Yeni Libya yönetiminin NATO'culuğunu, Amerikancılığını, Sarkozy ve Cameron'la sarmaş dolaş pozlarını hiç söz konusu etmeyen, gidenin yerine neyin geldiğini adil biçimde analiz etmek yerine, okuyucusuna pembe tablolar sunan site, siyonist elçilik haberinin yalanlanmasını büyük bir zafer edasıyla ikide bir sürmanşete taşıyor.

Anladık, Libya'ya siyonist elçilik kurulmasına izin verilmeyecek... Peki ya ABD emperyalizmiyle, NATO'yla ilişkiler ve işbirliği konusunda bir yalanlama haberi de mümkün mü?

Etiketler : #Libya'da   #NATO'ya   #vize   #var   #   #siyonistlere   #yok!   #   
YORUMLAR
  • hakan   19-12-2011 16:13

    EDİTÖRÜN NOTU: Hakan bey siz ciddiye almış yorum yazmışsınız ya...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN