Lanet olsun!

Dışişleri Başkanlığı, Afganistan'da 8 yıldır Müslüman kanı döken NATO'ya ait Awacs uçaklarının Konya Üssü'nü kullanmasına izin verildiğini açıkladı.

19-06-2009


İslam ve Hayat

Dışişleri Başkanlığı, Afganistan'da 8 yıldır Müslüman kanı döken NATO'ya ait Awacs uçaklarının Konya Üssü'nü kullanmasına izin verildiğini açıkladı. 

TRT'nin internet sayfasında yer alan habere göre, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Burak Özügergin, NATO makamlarının Afganistan'daki "operasyonlar" çerçevesinde Türkiye'den, AWACS uçaklarının Konya Hava Üssü'nden geçici olarak yararlanması isteğinde bulunduklarını, kendilerinin de buna olumlu cevap verdiklerini açıkladı.

Özügergin, "Gerek ISAF operasyonuna yaptığımız kapsamlı katkılar çerçevesinde, gerek dost ve kardeş Afganistan'ın hava trafik hizmetlerine yardım amacıyla, Awacs uçaklarının belirli bir süre Konya Hava Üssü'nü kullanmaları ülkemizce uygun bulunmuştur" şeklinde konuştu.

Kısacası siyonistlerin katil uçak ve pilotlarına eğitim alanı olarak kullandırılan Konya Hava Üssü, şimdi de NATO'nun Afganistan'da Müslüman kanı döken uçaklarına hizmet edecek. 

AKP Hükümeti'nin bu kanlı işbirlikçilik kararını kınıyor ve tüm Müslümanları ve vicdan sahibi herkesi bu duruma tepki vermeye çağırıyoruz.

Etiketler : #Lanet   #olsun!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN