Kuneybi: Mursi’ye olan sempati, demokratik yönteme dair bir sempatiye dönüşmemeli (HABER-VİDEO)

İyad Kuneybi “Mursi’nin ölümünün ardından, ona yönelik sempatinin demokratik yönteme yönelik bir sempatiye dönüşmemesi gerektiğini” de dile getirdi. Ürdünlü dâvetçi, konuşmasının sonunda Mursi’ye yeniden rahmet diledi.

26-06-2019


Ürdünlü dâvetçi İyad Kuneybi, Mursi hakkında birden fazla açıklamada bulundu. Mursi’nin vefat haberini sosyal medyada yaptığı bir canlı yayın sırasında alan Kuneybi, ilk yorum olarak “Allah ona rahmet etsin ve onu bağışlasın” ifadesini kullandı.

Detaylı bir başka açıklamayı da 20 Haziran tarihinde YouTube kanalı üzerinden yayınlayan Kuneybi, “Mursi’nin zalimlerin zindanlarında öldüğünün” vurguladı. Kuneybi, “Vaktin ihtilafları ve hataları konuşmanın değil, Müslümanların zulmün karşısında birleşmesinin vakti olduğunu” savundu.

İyad Kuneybi “Mursi’nin ölümünün ardından, ona yönelik sempatinin demokratik yönteme yönelik bir sempatiye dönüşmemesi gerektiğini” de dile getirdi. Kuneybi “Seçim sandıklarını meşru bir yol olarak görmediğini” söyledi. Ürdünlü dâvetçi, konuşmasının sonunda Mursi’ye yeniden rahmet diledi.

(İslam ve Hayat / Mepa News)

Etiketler : #Kuneybi:   #Mursi’ye   #olan   #sempati   #   #demokratik   #yönteme   #dair   #bir   #sempatiye   #dönüşmemeli   #(HABERVİDEO)   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN