Kudüs'ü Yahudileştirme operasyonunda bir adım daha

Kudüs’ü Yahudileştirmek için yoğun çaba harcayan Siyonist işgal belediyesinin, Kudüs şehrindeki Cebelu’z-Zeytun bölgesinde gaspçı Yahudi göçmenler için yeni bir yerleşim birimi inşaatını onayladığı bildirildi.

05-01-2010


Kudüs’ü Yahudileştirmek için yoğun çaba harcayan Siyonist işgal belediyesinin dün (04 Ocak Pazartesi) Kudüs şehrindeki Cebelu’z-Zeytun bölgesinde gaspçı Yahudi göçmenler için yeni bir yerleşim birimi inşaatını onayladığı bildirildi.

Siyonist kaynaklar şimdiye kadar boş olan alanda dini okulda okuyan öğrenci ailelerinin kaldığını ifade ettiler.

Kaynaklar devamla şunları ifade ettiler: “İşgal belediyesine bağlı İnşaat ve Onarım Komisyonu yirmi yıldan beri bölgede bulunan dini okulun etrafında dört yeni bina daha yapılmasını onaylamış ve yapılacak binalarda 24 Siyonist ailenin yerleştirilmesini hedeflemişti. Ancak Siyonist milyoner Irving Moskowitz’in finans sağlaması üzerine buranın genişletilmesi için işgal belediyesi yeni bir karar aldı.”

Siyonist işgal yönetimi ve ona bağlı Kudüs Belediyesi, Kudüs’ü tamamıyla Yahudileştirmek için bir taraftan buradaki Filistinlilerin evlerini yıkarken, diğer taraftan dışarıdan getirilen Siyonist göçmenler için yeni yerleşim birimleri inşa ediyor.

(Kaynak: Filisitn Haber)

Etiketler : #Kudüs'ü   #Yahudileştirme   #operasyonunda   #bir   #adım   #daha   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN